Challenges

De Social Impact Factory koppelt bedrijven en initiatieven op een effectieve manier aan elkaar rondom een maatschappelijk vraagstuk, zoals het verduurzamen van de woningbouw of de aanpak van armoede. We zorgen voor versnelling en slagkracht en helpen bij het bedenken van ondernemende oplossingen voor zo’n vraagstuk.

We zijn de kwartiermaker die de verschillende werelden bij elkaar brengt en de vertaalslag maakt om te komen tot concrete actie.

Voorbeelden

Wat is nou zo’n challenge? In het bovenstaande menu zie je onder ‘Challenges’ enkele voorbeelden.

Voor ondernemers

Wil je meer maatschappelijke betekenis geven aan je organisatie en meedenken aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, die tegelijkertijd kunnen leiden tot nieuwe verdienmodellen? Wil je sociaal inkopen of juist je sociale producten en diensten etaleren? Neem contact met ons op!

Zelf een challenge inbrengen?

Door samen te  werken aan een uitdaging neemt de kans tot onverwachte en creatieve oplossingen sterk toe. De Social Impact Connector verbindt – waar nodig – organisaties aan elkaar. Zodra er tot actie gekomen is, trekken wij ons terug en gaan organisaties hier zelf mee aan de slag.

Wil je meer weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of weten bij welke lopende uitdagingen je aan kunt sluiten? Stuur dan een mailtje naar impactchallenge@socialimpactfactory.com.

Voor gemeentes

Het concept van de Social Impact Factory is ontwikkeld in Utrecht met als ambitie de kennis en tools te delen met andere gemeenten en zo landelijke dekking te bieden. Onze dienstverlening aan gemeenten is maatwerk en afhankelijk van de behoeftes. Meer informatie >