Nieuwe hotspot sociaal ondernemen in Utrecht

Social Impact Factory Utrecht biedt een unieke plek waar verschillende soorten organisaties elkaar ontmoeten en samen kunnen werken aan innovatieve en ondernemende oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Met een actieve programmering en doordachte inrichting van het pand verbinden we partijen waardoor kansen ontstaan om gezamenlijk meer sociale impact te maken. Wij brengen de diverse werelden van gevestigde organisaties, lokale initiatieven en sociale ondernemingen samen en faciliteren versnelling van gezamenlijke initiatieven en projecten.

Het ruime monumentale pand in hartje Utrecht wordt dé plek voor sociaal ondernemerschap. Het pand van ca. 2.000 m2 gaat functioneren als inspirerende werk-, vergader- en ontmoetingsplek met een diversiteit aan partijen die elkaar inspireren en versterken.

De opening is in november 2016. Nu is de tijd aangebroken dit innovatieve ecosysteem sterk op de kaart te zetten en de juiste startup’s, sterke bedrijven en andere partijen structureel te verbinden aan dit initiatief. Daarom zijn we per direct op zoek naar een:

Enthousiaste Ondernemende (Locatie)Manager (40 uur)

Heb jij ervaring in management, ben je sociaal geëngageerd én resultaatgericht en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is een baan bij de Social Impact Factory Utrecht als Ondernemende Manager wellicht iets voor jou.

De functie

De functie is een combinatie van commerciële activiteiten, hands-on actie, gastheer/vrouw en backoffice. Jij werft partners, zorgt voor een optimale bezetting, faciliteert inspirerende themalabs en evenementen en zet de Social Impact Factory Utrecht verder op de kaart als dé hotspot voor sociaal ondernemerschap in Nederland.

Vanaf de opening zal er een intensieve samenwerking zijn met de programmamanager en de horecamanager. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het succes van dit breed gedragen initiatief en gaan jullie de uitdaging aan om de doelstellingen te behalen én te overtreffen.

Het profiel

Je bent gastgericht en je weet met je enthousiasme je collega’s en hosts te inspireren om alle gasten een topdag te geven. Je weet van aanpakken en bent een dienstverlener in hart en nieren. Je bent zelf actief en veel aanwezig op de werkvloer, ook incidenteel in de avonden/weekenden. Daarmee ben je het gezicht van de locatie.
Je weet mensen te verbinden en ziet overal kansen om nieuwe partners en ondernemers bij het ecosysteem te betrekken. De resultaten en innovaties weet je via dagelijkse storytelling het netwerk in te brengen. Naast de interne activiteiten, ga je graag naar netwerkevents en andere plekken waar je ondernemers tegenkomt met ambitieuze en wilde ideeën.

Functie-eisen

  • Je herkent jezelf in bovenstaand profiel
  • Je voelt affiniteit met onze missie
  • Je hebt een commerciële instelling
  • Je bent een netwerker/verbinder
  • Je bent gastvrij
  • Je hebt oog voor details en grote lijnen
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je woont in (de omgeving van) Utrecht

Wat we bieden

We bieden een uitdagende baan in een dynamische omgeving, waar jij het gezicht wordt van de nieuwe hotspot van Nederland. Social Impact Factory Utrecht is ondernemend en maatschappelijk betrokken. Het kleine team bestaat uit jonge, ambitieuze mensen en de cultuur is open en informeel. De initiatiefnemers/eigenaren denken mee op strategisch niveau en bieden veel ruimte om te ondernemen. We bieden een marktconform salaris met een aantrekkelijke resultaatdeling.

Interesse?
Wil je meer informatie? Neem contact op met Han Hendriks ( 06 28 26 22 94) Han@socialimpactfactory.com

Wil je solliciteren? Mail voor 10 juni je cv en motivatie.

Procedure

Een aantal kandidaten nodigen we uit voor een selectiedag, waar je speeddates hebt met alle founders. We leggen een aantal cases voor en vragen je jouw oplossingen te presenteren.