Jouw aanbod op de Market?

De Social Impact Market is speciaal voor die bedrijven die social return op een sociaal ondernemende manier willen invullen of op zoek zijn naar mogelijkheden voor sociaal inkopen. De markt biedt een podium voor de producten en diensten van sociaal ondernemers die hun aanbod kunnen etaleren aan organisaties in het land.

Kosten en voorwaarden

  • Wil je aanbod plaatsen? Sociale ondernemers uit het hele land kunnen hun producten of diensten aanbieden op de Social Impact Market. Een voorwaarde is dat je partner bent. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn, afhankelijk van de jaaromzet. Heb je vragen? Neem contact op met market@socialimpactfactory.com.
  • Wil je sociaal inkopen? De Market biedt een breed aanbod met producten en diensten van sociale ondernemers. Wil je even rondkijken? Dat kan twee weken vrijblijvend. Voor onbeperkte toegang vragen we jou om partner te worden. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn, afhankelijk van de jaaromzet.
  • Op zoek naar invulling voor social return? De Market biedt een breed aanbod met producten en diensten van sociale ondernemers. Je kunt online al zien of je met het aanbod social return kunt invullen en bij een match dragen wij zorg voor de afhandeling met betreffende gemeente. Leveranciers van deelnemende gemeenten hebben kosteloos toegang tot de market. Leveranciers van niet deelnemende gemeenten vragen we om partner te worden. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn, afhankelijk van de jaaromzet.