Doe mee!

Bij de Social Impact Factory werken we vanuit een ecosysteem met vele soorten organisaties. Samen werken we aan sociale impact. We kennen verschillende manieren van samenwerken, waarbij we onderscheid maken tussen een partnerschap (voor zowel grotere publieke als private instellingen) en een lidmaatschap (voor sociaal ondernemers en buurt-/wijkinitiatieven).

Word Factory Partner
Voor wie echt wil doen! Voor zowel publieke als private instellingen die met sociaal ondernemerschap aan de slag willen gaan. Je kunt op zoek zijn naar mogelijkheden om sociaal in te kopen, naar een invulling voor social return of op een andere manier de samenwerking willen vormgeven. Je kunt ook een challenge organiseren voor de oplossing van een maatschappelijk vraagstuk, waarbij we jou met onze kennis, ervaring en netwerk kunnen ondersteunen. We zijn bijvoorbeeld in diverse gemeenten aan de slag en werken met een aantal grote corporates samen. Ben je benieuwd wie er al partner zijn? Dan vind je hier de lijst van onze huidige Factory Partners.

Meer informatie? Neem contact op met Kim Kiszelnik: kim@socialimpactfactory.com of 06 11 36 68 92.

Wil je weten wat we voor jouw gemeente kunnen doen, kijk dan hier

Word lid 
Voor sociaal ondernemers en buurt-/wijkinitiatieven die deel uit willen maken van ons ecosysteem en gebruik willen maken van onze diensten:

Voor het partner- en lidmaatschap vragen we de volgende bijdragen:

 Omzet Jaarlijkse bijdrage*
< € 50.000 Betaal wat je het waard vindt
€ 50.000 – € 1.000.000 € 150
€ 1.000.000 – € 2.000.000 € 500
> € 2.000.000 € 1.000
Factory Partner € 5.000

*Het lidmaatschap en het partnerschap gaat in op het moment van aanmelden en is geldig voor één jaar.

Aanmelden?
Wil je lid worden van de Social Impact Factory? Meld je dan hier aan! Je stemt hiermee in met onze Huisregels. Wil je Factory Partner worden en/of meer informatie, neem dan contact op met ons via hallo@socialimpactfactory.com. Wil je sociale impact creëeren op de hotspot voor sociaal ondernemen in Utrecht? Check dan de site van SIFUtrecht!