• Uitgelicht

  Werkstage: Personal assistant van de Directie

  De Social Impact Factory is het platform waar gevestigde organisaties uit het gehele land, sociaal ondernemers uit de stad en initiatieven uit de wijk samen ondernemende en innovatieve oplossingen bedenken voor maatschappelijke en ecologische uitdagingen. Denk hierbij aan uitdagingen op het gebied van verduurzaming van woningbouw, oplossingen voor maatwerkvervoer in de stad, het bieden van een ondernemende oplossing voor mensen met schuldenproblematiek en het realiseren van nieuwe arbeidsplekken voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

  In de Factory wordt elke sociale vraag met een ondernemersvisie benaderd: het product levert zowel winst voor de samenleving als financiële winst op om zo voort te kunnen bestaan. Dit zorgt ervoor dat de oplossing ook op lange termijn succesvol is. Het concept is ontwikkeld in Utrecht met als ambitie de kennis en tools te delen met andere gemeenten en zo landelijke dekking te bieden.

  Vanaf het tweede kwartaal van 2017 zal de Social Impact Factory opereren vanuit een ruim, monumentaal pand in hartje Utrecht dat dé plek is voor sociaal ondernemerschap. Het pand van ca. 2.000 m2 gaat functioneren als inspirerende werk-, vergader- en ontmoetingsplek met een diversiteit aan partijen die elkaar inspireren en versterken.

  Per direct is het team van de Stichting Social Impact Factory op zoek naar een:

  Ondernemende werkstagiair / Personal assistant van de Directie
  (minimaal 32 uur)

  Ben je een regelaar, houd je van afmaken, ben je sociaal geëngageerd én resultaatgericht en toe aan een serieuze uitdaging? Dan is deze job wellicht iets voor jou.

  De functie
  De functie is een combinatie van commerciële activiteiten, hands-on actie en organisatietalent. Je bent een ondernemende, zelfstandige en representatieve Personal Assistant met een talent voor timemanagement. Het faciliteren van onze directie is een belangrijk onderdeel, net zoals het uitwerken/schrijven van teksten en zakelijke voorstellen. Je houdt ervan om op de achtergrond ervoor te zorgen dat alle afspraken, deadlines en meetings op tijd plaats kunnen vinden en dat de dagelijkse hectiek omgezet wordt naar orde en structuur.

  Het kan ook voorkomen dat je gevraagd wordt om bij een meeting of etentje aanwezig te zijn. Je houdt ervan alles goed te bewaken en te borgen. Jouw organisatietalent is uitmuntend en daar heb je veel lol in. Je zet samen met het team de Social Impact Factory Utrecht verder op de kaart als dé hotspot voor sociaal ondernemerschap in Nederland.

  Het profiel
  Je weet van aanpakken en bent een dienstverlener in hart en nieren.
  Jouw kenmerken:
  • Punctueel, scherp en geordend;
  • Geen 9-5 mentaliteit, ondernemend en initiatiefrijk;
  • Zakelijk scherp, doelbewust en relativerend;
  • Helder in je communicatie.
  Voel jij je hierdoor aangesproken, neem dan even de tijd om snel verder te lezen wat je van ons kan verwachten en wat wij nog meer vragen!

  Functie-eisen:

  Je herkent jezelf in bovenstaand profiel
  Je voelt affiniteit met onze missie
  Je hebt een commerciële instelling
  Flexibel inzetbaar en bij voorkeur full-time beschikbaar‬
  Minimaal HBO/WO student‬‬
  Sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel formeel als journalistiek‬
  Secuur, professioneel en opgeruimd‬‬
  Uitmuntende vaardigheden met office pakket‬
  Ondernemend en proactief‬‬
  Je vindt het belangrijk om goed bereikbaar te zijn‬‬
  Je kunt zakelijke voorstellen opzetten en beoordelen‬

  Wat we bieden
  We bieden een uitdagende stage in een dynamische omgeving. Het kleine team bestaat uit een bestuur, directie en een vast team met jonge, ambitieuze mensen en de cultuur is open en informeel. We bieden een werkstage-vergoeding van 400 euro bruto per maand en een onvergetelijke ervaring.

  Interesse?
  Wil je meer informatie? Neem contact op met Kim Kiszelnik (0611366892).
  Wil je solliciteren? Mail  je cv en motivatie naar hallo@socialimpactfactory.com