Uitgelicht

Bezoek de Social Impact Factory tijdens de Culturele Zondag WIN WIN

Speciaal voor de Culturele Zondag opent de Social Impact Factory eenmalig voor de opening in januari op 30 oktober haar deuren. Waarom gaat het gebouw nu even open?

“We zitten nog middenin de verbouwing en we moeten echt baanbrekende ingrepen doen om het gebouw veilig en toegankelijk te maken voor deze dag. De reden waarom we die moeite nemen is omdat het thema van de Culturele Zondag naadloos aansluit op de ambities voor deze plek. Deze dag krijgt Utrecht een voorproefje met een heel stevig programma.”, zegt vestigingsmanager Serena Scholte.

Het groene podium van Win-Win staat opgesteld in de Social Impact Factory op Vredenburg 40. Wat kun je er verwachten? Op het programma staan:

toonaangevende sprekers als econoom en gasthoogleraar Rick van der Ploeg, die je meeneemt in de wereld van de hernieuwbare energie en topondernemer en powervrouw Annemarie van Gaal.
Kunst kijken of zelf (proberen te) maken: er is een expositie van prijswinnende kunst van gerecyclede materialen en er zijn workshops van Troep onder de Loep en Perpetual Plastic.
Gesprekken met sociaal ondernemers zoals Kartent en Men Who Sail: wat is hun drive achter hun succesvolle ondernemingen?

Tot slot is er tussen 16.30 uur en 17.30 uur Utrecht Maakt Impact: een reeks verhalen van sociaal ondernemers die betrokken zijn bij de Social Impact Factory, waaronder de Garantieschilders, I-Did slow fashion, Bruggink & Van der Velden, Permanent Future Lab en de Garantie Schilder. Tijdens deze lezingen zullen we je alles vertellen over deze mooie plek die in januari haar deuren zal openen. Zorg dus dat je erbij bent!

Hier vind je het programma en de tijden van Culturele Zondag en dit filmpje geeft je alvast een idee wat je allemaal kan gaan verwachten!

Serena@socialimpactfactory.com | www.socialimpactfactory.com | 06 471 223 18