Uitgelicht

Communicatie-topper gezocht!

Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen bij een snelgroeiende, sociale onderneming in hartje Utrecht? De Social Impact Factory is op zoek naar een communicatietopper om haar team te versterken!

Wij hebben een stageplek (marketing)communicatie of (bij)baan voor 3-4 dagen per week voor een gedreven (al dan niet afgestudeerd) HBO/WO-student met een communicatieopleiding die zin heeft om veel te leren en open staat voor doorgroeimogelijkheden.

Je kunt het beste product van de wereld hebben, maar als je het niet weet over te brengen is het weinig waard. Dit telt ook voor onze organisatie. Communicatie is bij de Social Impact Factory dan ook geen back-office taak. Want terwijl sociale relevantie steeds belangrijker wordt, kent nog niet iedereen sociaal ondernemerschap. Samen met onze partners zijn we druk bezig sociaal ondernemen op de kaart te zetten, en hier hebben we jou voor nodig!

Als communicatie-topper sta je midden in de organisatie, denk je mee over hoe we naar buiten treden en speel je een belangrijke rol binnen al onze diensten. We zijn op zoek naar een communicatieve duizendpoot, die zich alle facetten van het communicatievak eigen wil maken, en daarnaast mee wil in een team waar het tempo hoog ligt en waarin we steeds op zoek zijn naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Communicatiestrategie, social media, marketing voor onze online market en het professionaliseren van onze nieuwsbrief; het is slechts een greep van alles waar je aan mee mag werken. Klinkt dit je als muziek in de oren? Sta je klaar om je steentje bij te dragen de sociale impact van de Factory? Neem dan contact op met onze communicatie-adviseur Anouk Harmsen: anouk@socialimpactfactory.com 06 54 23 23 50 of met Kim Kiszelnik: kim@socialimpactfactory.com 06-11 36 68 92.