Uitgelicht

Fantastisch nieuws!

Social Impact Factory Utrecht is dé hotspot voor sociaal ondernemen. Wil je alvast een kijkje nemen in het nieuwe pand aan Vredenburg 40? Dat kan! En al einde van het jaar gaan we voor het grote publiek open.

Gevestigd in een monumentaal pand biedt de Social Impact Factory Utrecht vanaf 1 januari 2017  zo’n 2.000 m2 aan werk-, vergader- en ontmoetingsplekken met horecafaciliteiten. Wie sociaal wil ondernemen kan hier samen met zelfstandige professionals, startups, bedrijven en organisaties werken aan innovatieve en ondernemende oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Door de vestiging van netwerkorganisaties, dienstverleners, financiers en fondsen wordt het een landelijke hotspot waar alle kennis- en expertise over dit thema vertegenwoordigd is. Er zal een programma van trainingen, workshops en events worden ontwikkeld.

De focus op het creëren van sociale impact, de combinatie van allerlei soorten ondernemers en organisaties en het inhoudelijk programma dat in het pand wordt uitgevoerd maken deze hotspot uniek.

Interesse?

Ben je op zoek naar een inspirerende werk-, vergader- of ontmoetingsplek? Wil je werken aan maatschappelijke impact vanuit een ecosysteem met diverse partners en ben je ondernemend en innovatief? Check: www.socialimpactfactory.com/utrecht of neem contact op met Deborah Kupppens op 06 83 66 93 30

 

Op de hoogte blijven?

De afgelopen maanden is het pand van buiten volledig gerenoveerd en van binnen circulair ingericht. Samen met betrokkenen werken we nu door aan een doordachte inrichting en actieve programmering. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ‘Like’ onze Facebookpagina!

Heel graag tot ziens bij de Social Impact Factory Utrecht!

De Social Impact Factory Utrecht is een bv die is opgericht door:

  • Stichting Social Impact Factory
  • Seats2Meet.com
  • Kirkman Company
  • Legal Impact (Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs)