Uitgelicht

Gezocht: mogelijkheden vermarkten dagbestedings-producten in Utrecht

Binnen de dagbesteding worden veel producten gemaakt die van grote waarde zijn. Eén van deze voorbeelden zijn de heerlijke koekjes die worden gebakken door mensen met een verstandelijke beperking van Reinaerde en worden verkocht door de Koekfabriek. Voor de gemeente Utrecht onderzoeken wij de mogelijkheden om meer van dit soort producten, commercieel naar de markt te brengen.

Heb jij hier ideeën voor of ben jij een ondernemer met de mogelijkheid om deze producten te verkopen? Dan horen wij dit graag!

We hebben reeds inzicht in welke producten er allemaal worden ontwikkeld vanuit de aanbieders van dagbesteding. De volgende stap is om met bestaande Utrechtse ondernemers en/of (online) platfora in contact te komen om te praten over de mogelijkheden om deze producten te verkopen. Hieruit volgen randvoorwaarden voor het verkopen van producten uit de dagbesteding. Door het aanbod samen te voegen met de randvoorwaarden kan een gedegen strategie worden uitgezet om de producten vanuit de dagbesteding commercieel naar de markt te brengen.

Mocht het allemaal haalbaar zijn, dan stellen we samen met Utrechtse ondernemers en/of (online) platfora een ondernemingsvoorstel voor aan de gemeente Utrecht. Begin 2017 gaan we dan gezamenlijk aan de slag met een pilot!

  • Ben of ken jij een Utrechtse ondernemer of (online) platform die hierin een rol kan spelen?
  • Heb jij ideeën voor het vermarkten van dagbestedingsproducten?

Neem dan voor 2 december contact op met Roos via roos@socialimpactfactory.com. We bekijken dan graag samen de mogelijkheden!