Social Impact Factory Utrecht

De Social Impact Factory Utrecht (SIFUtrecht) is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. In hartje Utrecht aan Vredenburg 40 creëren sociaal ondernemers, gevestigde organisaties en bevlogen veranderaars vanaf januari 2017 oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Het concept.

Social Impact Factory Utrecht is een initiatief van de Stichting Social Impact Factory, Seats2Meet.com en Kirkman Company, waarbij zich al snel Legal Impact (Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs) aansloot. Meer over de initiatiefnemers.

Doe je mee?
Zoek jij een inspirerende en prettige ontmoetings- en werkplek en wil je bijdragen aan een groter geheel? Een plek in hartje Utrecht waar je samen met anderen sociale impact kunt realiseren? Een plek waar iedere dag de koffie klaar staat en waar fantastische lunchmogelijkheden worden geboden? Doe mee!

Op de hoogte blijven?
De afgelopen maanden is het pand van buiten volledig gerenoveerd en van binnen circulair ingericht. Samen met betrokkenen werken we nu door aan een doordachte inrichting en actieve programmering. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief, ‘Like’ onze Facebookpagina en volg ons op Twitter!

Contact
Heb je interesse om mee te doen of wil je meer informatie? Hier vind je alle contactgegevens.