Uitgelicht

Workshop op de Social Enterprise Day

Het lijkt nog ver weg maar toch komt de Social Enterprise Day er verrassend snel aan op 2 juni aanstaande. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd voor (startende) sociaal ondernemers, gevestigde organisaties en overheden die op deze dag actief aan elkaar verbonden worden om sociale impact te creëren. Ook wij zijn van de partij en geven een inspirerende workshop over innovatief samenwerken met sociale impact.

Workshop “Innovatief samenwerken met sociale impact” op de Social Enterprise Day

Als Social Impact Factory organiseren en begeleiden wij challenges rondom maatschappelijke thema’s. Gemeenten, bedrijven en sociaal ondernemers starten sociaal innovatieve samenwerkingen om maatschappelijke uitdagingen te lijf te gaan. Hierbij moet je denken aan actuele thema’s zoals zelfredzaamheid van ouderen, maatwerkvervoer, of het digitaal ondersteunen van nabuurschap. Samen scherpen we het bedrijfsplan aan van het sociaal ondernemende idee met als belangrijkste doel om op een ondernemende manier sociale impact te realiseren. Wil jij ook aan de slag met een sociaal ondernemend idee? Dat is mooi! Dat gaan we namelijk vormgeven op de Social Enterprise Day op 2 juni in het Tivoli theater in Utrecht, met een speciale workshop “Innovatief samenwerken met sociale impact”. Ervaar hoe je van idee naar bedrijfsconcept gaat en hoe waardevol het betrekken van verschillende perspectieven op je bedrijfsconcept is. Bruggen bouwen in de praktijk! Je kunt je hier aanmelden voor deze dag en je in de middag door onze workshop laten inspireren. Wij kijken uit naar jouw komst! Wil je nog meer informatie? Wend je dan tot michiel@socialimpactfactory.com.