Uitgelicht

Review van de Social Impact Factory: betrokken en ondernemend

Een van de hoogtepunten van de afgelopen tijd was voor ons de door de gemeente Utrecht gegeven opdracht aan de Gateway Review. Met de Gateway Reviewmethode wint een opdrachtgever advies in bij deskundige collega’s van andere gemeenten.

Het is een vertrouwelijke audit waarvan de resultaten alleen voor de opdrachtgever bedoeld zijn. Wat we met jullie willen delen uit de samenvatting die we hebben ontvangen, is dat het vertrouwen en enthousiasme voor het concept bij de respondenten is toegenomen door de resultaten die zijn geboekt. De mentaliteit van onze medewerkers wordt gezien als een belangrijke succesfactor. Kernwoorden volgens het review zijn dan ook: Betrokken én ondernemend. Hier zijn we best wel trots op! Een aanbeveling die ze ons meegeven is om samen met onze partners een aantal zaken in de uitvoering op de rails te zetten om de volgende fase goed in te gaan. Dat advies zijn we aan het opvolgen.