Uitgelicht

Sociaal kerstpakket

Sluit het jaar goed af met een sociaal kerstpakket!

De Social Impact Factory heeft dit jaar een aantal sociale kerstpakketten samengesteld. Een sociaal kerstpakket is dé manier om:

  • Het jaar sociaal af te sluiten
  • Goed te doen voor je werknemers én anderen in de maatschappij
  • Social return in te vullen op een sociaal ondernemende manier

De 4 pakketten variëren in prijs en inhoud. Een aantal producten van sociaal ondernemers die je kunt tegenkomen in één van onze pakketten zijn een bierproefpakket, een vuurschaal, een circulaire tas, heerlijke etenswaren, glühwein, kaarsen, gepersonaliseerde boekjes, een houten vogelvoederhuisje en pakket om bierbrood of koekjes te maken. Door de ruime keus zit er altijd wel een pakket bij die jouw werknemers aanspreekt!

Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving van de kerstpakketten. Bestel voor eind oktober pakketten om zeker te zijn van levering. Mocht jouw kerstpakket er net niet bij zitten of heb je andere vragen, dan horen we dat graag!

“In 2015 hebben we in samenwerking met de Social Impact Factory ons kerstpakket samengesteld met producten van een aantal sociale ondernemers uit Utrecht. Naast biertjes van Maximus Brouwerij en heerlijke koekjes van de Koekfabriek viel ook de tas van I did Slow Fashion erg in de smaak.” Toerisme Utrecht

“Onze medewerkers vinden het altijd erg leuk om een kerstpakket te ontvangen. Vorig jaar hebben wij dit anders aangepakt, een pakket dat wordt samen gesteld door de Social Impact Factory. Met producten van sociaal ondernemers Reinaerde, Maximus brouwerij en de Koekfabriek ontstaat er een op maat gemaakt kerstpakket. Allemaal regionale sociaal ondernemers die hun producten produceren, deels door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt de lokale betrokkenheid vergroot en zit er ook een bijzonder verhaal achter het kerstpakket.” Jacob van den Essenburg (Wits Utrecht B.V.)