Uitgelicht

Bestel onze kerstpakketten met impact!

Met onze kerstpakketten met impact sluit je het jaar verantwoord af! Helaas kun je geen pakketten meer bestellen. De deadline is verlopen op 13 november. 

Pakketten met uitsluitend producten van sociaal ondernemers die werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De perfecte manier om:

  • Goed te doen voor je werknemers én anderen in de maatschappij
  • Een bijdrage te leveren aan een meer inclusieve arbeidsmarkt
  • Social return in te vullen op een sociaal ondernemende manier

We hebben drie verschillende pakketten samengesteld: Zoetekauw, Sfeer in huis en Tapas. De pakketten variëren in prijs en inhoud. Zo kun je onder andere een houten tapasplank, een keramieken kerstengeltje, een bakmix voor oliebollen, een vilten zeepje en een fles biologisch sap tegenkomen in onze pakketten. Hierdoor zit er altijd wel een pakket bij dat jou en je werknemers aanspreekt!

Kijk hier voor alle informatie over de kerstpakketten. Bestellen kan via ons speciale bestelformulier of via onze Social Return Connector Amber Bleeker (amber@socialimpactfactory.com of 06-14636129). En mocht het kerstpakket voor jouw bedrijf er niet tussen zitten, dan willen we natuurlijk graag met je meedenken naar een passende oplossing. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!