Laatste Nieuws/ Uitgelicht

Meedenken over het Wachterliedpaviljoen?

SIF helpt Stadsdeel West van de gemeente Amsterdam met het vinden van een nieuwe exploitant voor het Wachterliedpaviljoen: dé ontmoetingsplek van Bos en Lommer.

Het pand heeft een echte buurtfunctie en dat willen we graag behouden en versterken. Buurtbewoners van jong tot oud worden met elkaar verbonden door ontmoeting, sport, cultuur en natuurbeleving. Er zijn nu al vele activiteiten. Maar er kan nog veel meer gebeuren. Daar hebben we jouw input bij nodig als bewoner, buurtdeskundige en als mogelijk toekomstig gebruiker/deelnemer!
Denk je online mee over de toekomst?
Wil je meedenken over de toekomst van het Wachterliedpaviljoen en de activiteiten in het pand? Geef jouw mening dan voor 20 november via dit formulier.
Inloopdag 21 november voor buurtbewoners
Je kunt als inwoner van de wijk Bos & Lommer ook langskomen op de inloopdag op dinsdag 21 november. Onder genot van een hapje en een drankje scherpen we samen de randvoorwaarden aan, waaraan de nieuwe exploitant moet voldoen. Ook kinderen kunnen meekomen!
Meer informatie
Alle informatie over dze challenge in samenwerking met de gemeente Amsterdam vind je hier: https://www.amsterdam.nl/bos-en-lommer/denk-mee-toekomst/