Actueel/ Laatste Nieuws/ Uitgelicht

Vacature: Stagiair Impact Stories


Vind jij het leuk om mensen te interviewen en kan je helder een boodschap op papier overbrengen?

Veel maatschappelijke vraagstukken schreeuwen om een antwoord. Wij zien sociaal ondernemerschap als dé oplossing. Zo creëren we een inclusieve en groene samenleving, die ook financieel duurzaam is. Het nieuwe normaal! Bij de Social Impact Factory vind je kennis en een netwerk. Samen met (lokale) overheden, ondernemingen en initiatieven versnellen we de beweging naar sociaal ondernemerschap.

Die samenwerking met verschillende mensen en organisaties leveren dagelijks mooie verhalen op. Persoonlijke verhalen die het resultaat van ons werk tot leven brengen! Zo is de SIF betrokken bij Plan Einstein: Een tweejarig Europees project voor vluchtelingen en wijkbewoners in Overvecht. Wij verzorgen een praktijkprogramma rondom ondernemende vaardigheden. Dit project levert een overvloed aan mooie verhalen op.

Vind jij het leuk om mensen te interviewen en kan je helder een boodschap op papier overbrengen? Heb je interesse in (sociaal) ondernemerschap en communicatie? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze stage Impact Stories!

Taken:

  • Wekelijks de mooiste verhalen van Plan Einstein opschrijven en deels verwerken tot korte impact stories
  • Het schrijven van een aantal Impact Stories rondom andere projecten van de Social Impact Factory
  • Het ondersteunen in communicatiewerkzaamheden

What’s in it for you?

  • Je krijgt de kans om met veel SIF projecten mee te kijken en verschillende organisaties en bedrijven te ontmoeten
  • Je draagt bij aan het zichtbaar maken van de maatschappelijke impact van de SIF en het netwerk
  • Er is een stagevergoeding beschikbaar

Beschikbaarheid:

  • 3 dagen per week voor een periode van 6 maanden

Interesse? Leuk! Neem contact op voor 15 december 2017 met Maaike Wit: maaikewit@socialimpactfactory.com