Actueel/ Laatste Nieuws/ Uitgelicht

Vacature Algemeen en artistiek directeur

Ben jij diegene die sociaal ondernemerschap ademt? Die al jaren vindt dat dat het nieuwe normaal moet worden? Durf jij een startup door te bouwen naar een stabiele situatie? Leid jij het team en geef je ze ruimte en vertrouwen? Help je gemeenten en bedrijven het op een andere manier te doen?

Ben jij een open, nieuwsgierig, alert, scherp boegbeeld voor de volgende fase in onze en je eigen persoonlijke ontwikkeling?

En beschik je over de volgende eigenschappen en achtergrond?
• strategisch vermogen en dat om kunnen zetten in actie
• ervaring met en visie op sociaal ondernemen
• ervaring met coachen en leiden van een team
• uitmuntende netwerkkwaliteiten en acquisitievermogen bij bedrijven, maatschappelijke en publieke instellingen
• een bestaand netwerk in gemeenten, maatschappelijke instellingen en/of grotere bedrijven

Dan ben jij onze nieuwe algemeen en artistiek directeur!

Het bestuur van Social Impact Factory Utrecht biedt een salaris van circa € 70-80.000 plus een eventuele prestatiebeloning. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan sif@vanderkruijs.com. Reacties ontvangen wij graag voor 12 januari 2018. Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met Pieter Cortenbach of Dino Dierks Duarte op 030-8200065.