Social Impact Factory SDG Illustratie

Sociaal ondernemen is het nieuwe normaal

Wij zijn Social Impact Factory, dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Bij ons komen ondernemers, start-ups en grote organisaties bij elkaar om te ontmoeten, te werken en te vergaderen en op deze manier tot oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken te komen. Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.

 

Wij faciliteren op onze locaties in Utrecht en (binnenkort) Amsterdam vergaderzalen, eventspaces, kantoren en (flexibele) werkplekken. Bij ons staan inspireren, netwerken en sociaal ondernemerschap centraal. Dit zie je terugkomen in de ruimtes die wij bieden aan ondernemers. 

 

Social Impact Factory is sinds 2022 een B corporation.

Ontmoeten, werken en vergaderen

Social Impact Factory helpt ondernemers verbinden door te ontmoeten. Wij organiseren verschillende bijeenkomsten met onze members, zoals lunch seminars, borrels en meer. Ook onze members en partners houden regelmatig events die wij hier uitlichten. Al onze members staan uitgelicht op onze membermuur, die te vinden is op al onze locaties, en op deze pagina. Zo maak je gebruik van ons grote netwerk en vind je altijd de ondernemer die jij op dat moment zoekt. 

 

Bij Social Impact Factory kun je terecht om te werken. Wij bieden verschillende memberships aan; van flexwerkplekken tot vaste werkplekken of kantoorruimtes. Ook zonder abonnement ben je bij ons van harte welkom. Onze werkplekken geven jou de ruimte om rustig te werken, maar ook om in de lounge of belhokjes jouw telefoontjes of online meetings te houden. Bekijk hier ons volledige aanbod.

 

Tot slot kun je bij Social Impact Factory terecht om te vergaderen. Op onze locaties in Utrecht en (binnenkort) Amsterdam bieden wij meerdere vergaderruimtes aan die verre van saai zijn. Elke vergaderzaal is anders en uniek, waardoor je altijd geïnspireerd wordt door de kleuren, meubels, texturen en meer. Bekijk en boek hier de vergaderzaal voor jouw volgende vergadering.

Events in de factory

Bekijk alle events
14 december 2023
18:00 – 22:00
SIF Vredenburg
11 januari 2024
16:30 – 18:00
SIF Vredenburg
Social Impact Factory

Nieuws uit de factory

Bekijk het nieuwsoverzicht
Nieuws

De SIF Guide voor Kerstcadeaus

Wij presenteren je de SIF Guide voor Kerstcadeaus (of andere feestdagen als de ontvanger geen Kerstmis viert). In deze guide vind je cadeau-ideeën van onze partners en members die allemaal impact maken op hun eigen manier.

Social Impact Factory Laura van Kouwen Marketing & Communicatie Manager
Laura van Kouwen
Team SIF
Nieuws

Vier Kerst bij De Utrechter

Nog geen plannen met 1e of 2e kerstdag? De chefs van De Utrechter hebben ook dit jaar een feestelijk kerstmenu samengesteld voor zowel brunch als diner! Reserveren kan via deutrechter.nl/kerst, (030) 227 18 57 of info@deutrechter.nl

Social Impact Factory Laura van Kouwen Marketing & Communicatie Manager
Laura van Kouwen
Team SIF
Nieuws

Doe mee aan de SIF Footprint Challenge!

Doe mee aan de SIF Footprint Challenge waar wij je uitdagen om jouw CO2 footprint te verkleinen. Maak kans op toffe prijzen!

Social Impact Factory Laura van Kouwen Marketing & Communicatie Manager
Laura van Kouwen
Team SIF
Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Vergaderen

Direct online reserveren