Zo bereik je ons

Contact en route naar Social Impact Factory NDSM

Vragen?

Neem contact met ons op

We zijn tijdens kantooruren te bereiken via telefoonummer: 030 227 1812. 


Heb je een algemene vraag en mocht je ons per email willen bereiken stuur dan een mail naar: hallo@socialimpactfactory.com. Gaat je vraag over een reservering van een werkplek of vergaderruimte? Mail dan naar: reserveringen@socialimpactfactory.com. We staan je graag te woord. 


We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00. Het is in overleg ook mogelijk om onze locatie te gebruiken buiten deze tijden. Deze aanvragen zullen we apart behandelen en hiervoor zullen we samen kijken wat er mogelijk is.


Wil je een evenement of bijeenkomst organiseren en gebruikmaken van onze locatie buiten deze uren? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of door een e-mail te sturen naar reserveringen@socialimpactfactory.com. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. 

Contactformulier

Vragen (algemeen)
Vind je het leuk om onze nieuwsbrief met updates over sociaal ondernemers te ontvangen?

Route naar de Social Impact Factory NDSM

We zijn gemakkelijk te bereiken met het OV. Het kantoor is gelegen op 15 minuten afstand van Amsterdam CS met de pontveer of bus. Als je met de auto komt, zijn er ook voldoende mogelijkheden om je auto te parkeren.

Openbaar vervoer

Pont/fiets

Er varen gratis pontveren vanuit het station naar NDSM werf. Vanaf Amsterdam Centraal stap je op bij de meest linker veerpont richting “NDSM”. Tijdens spitsuren vertrekt de pont ieder kwartier, daarbuiten om het half uur (45 en 15). De vaartijd is ongeveer 15 minuten. Actuele vaartijden van de pont vind je hier.

Daarna loop je in 5 minuten naar de Social Impact Factory NDSM.

Bus

Bij het busstation van Amsterdam CS stoppen om de 10 minuten bussen die je op 7 minuten loopafstand van de Social Impact Factory NDSM brengen. Dit geldt voor bus 391, 393 en 394 (richting Zaandam station). Stap uit bij bushalte Stenendokweg. Loop dan richting de Computerweg, sla rechtsaf naar de Tt. Vasumweg en dan rechtsaf naar Kraanspoor.

Kijk voor actuele prijzen en vertrektijden de website van de vervoerder. 

 

Met de auto

Wanneer je met de auto komt, kun je deze parkeren bij de volgende parkeergelegenheden: 

 

NDSM-werf terrein 

Adres: NDSM-plein 28. De parkeerplaats is te vinden op 12 minuten loopafstand. Vanuit de parkeerplaats loop je links langs de NDSM-straat tot het Kraanspoor.

Parkeren kost op het NDSM-terrein € 1,40 per uur (betalen kan bij de parkeermeter met pin of via de APP van Yellowbrick/Parkline, parkeercodes 19586/19587).

 

ParkBee Mt Lincolnweg

Adres: Mt. Lincolnweg, 1033 SN Amsterdam. De parkeergarage is te vinden op 4 minuten loopafstand. Loop naar het noordwesten op de Tt. Vasumweg en sla linksaf naar het kraanspoor.

Parkeren bij Parkbee kost vanaf € 2,50 p/u en € 13,75 per dag.

Gratis parkeren is ook mogelijk op Tt. Vasumweg, Scannerstraat en Modemstraat. 

Lopend of met de fiets

Kom je met het openbaar vervoer maar weet je niet zeker hoe je naar de Social Impact Factory NDSM loopt vanaf de pont? De route naar de Social Impact Factory is heel eenvoudig. Wanneer je de pont uitloopt op de NDSM-werf loop je naar links en volg je het pad tot het Kraanspoor (lange betonconstructie met transparant gebouw bovenop). Dit is het pand waar de werkruimtes van de Social Impact Factory NDSM te vinden zijn. Loop tot pier 2 en bel aan bij enbiun/Social Impact Factory. De werkruimtes bevinden zich op de 6e verdieping. 

Kom je met de fiets? Hartstikke goed! De route is hetzelfde vanuit Amsterdam CS met de pont. Er zijn fietsenrekken voor het gebouw.

Er vaart ook een gratis pont vanaf de Pontsteiger (sneller bereikbaar vanuit Amsterdam west) waarmee je in ongeveer 7 minuten naar de NDSM-werf vaart.

Werk vanuit de fabriek

Word member van de Social Impact Factory