Eenvoudig bereikbaar

Vergaderen en ontmoeten op het NDSM in Amsterdam

Vergaderen in Amsterdam Noord

Vergaderen en ontmoeten op de NDSM in Amsterdam

Onze vestiging in Amsterdam beschikt over diverse vergaderruimtes en biedt voor ieder wat wils. De Factory bevindt zich op een centrale locatie op de bruisende NDSM-werf. Ons pand op het Kraanspoor valt gelijk op en is gemakkelijk te bereiken met het pontje, de bus of de auto.


Social Impact Factory NDSM heeft verschillende vergaderruimtes en evenementenruimtes die geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen. Elke ruimte heeft een unieke inrichting en beschikt over technologische faciliteiten. Vergader, netwerk, inspireer en brainstorm! 


 

1. Groot

Een uitstekende ontmoetingsplek voor boardmeetings, vergaderingen of brainstorm sessies. Tijdens een pauze wandel je over de NDSM en lunch je met uitzicht op de haven.

4 – 10 personen
20m2
Boek nu
2. Klein

Met uitzicht op de haven van Amsterdam Noord is deze vergaderzaal ideaal voor teammeetings of vergaderingen. Je kunt gebruik maken van een whiteboard en een smart screen.

1 – 4 personen
15m2
Boek nu

Ons horeca aanbod: duurzaam genieten

 

Let op: in verband met COVID-19 en de daarvoor geldende maatregelen, is ons F&B aanbod gewijzigd. Neem contact met ons op voor de actuele mogelijkheden.

 

 

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem