Foto van Eva van Noosa Intimates

Eva & Noosa.Intimates

Tijdens de Startup Track heeft Eva haar eigen sociale idee uitgewerkt: het ontwerpen en produceren van een eigen lingeriecollectie.

Andrea Rozemeijer
Team Projecten
Foto van Eva van Noosa Intimates

Eva is een van de deelnemers van The Next Generation. Tijdens de Startup Track heeft Eva haar eigen sociale idee uitgewerkt: het ontwerpen en produceren van een eigen lingeriecollectie. Een collectie die zowel gemaakt wordt van duurzame materialen, eerlijk geproduceerd is, en natuurlijk mooi en comfortabel zit!

Eva begon in mei aan het programma, met het idee om een collectie te ontwerpen. Maar waar begin je en hoe zet je deze eerste stappen? Door middel van het volgen van de workshops en begeleiding van onze business mentor, heeft Eva een duidelijke structuur aan kunnen brengen in haar plan. Ze heeft belangrijke keuzes gemaakt in patronen, materialen, samenwerkingspartners en haar eigen huisstijl, waardoor vervolgens Noosa.Intimates is ontstaan. De eerste materialen zijn geleverd, proefsamples zijn gemaakt en ze heeft de eerste samenwerkingen met ateliers gelegd.

Eind augustus heeft Eva het programma afgerond, en gaat ze vol vertrouwen door met het ontwikkelen van haar duurzame lingeriecollectie en het maken van impact. En wie weet staat ze eind dit jaar op kickstarter!

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen