Foto van The Next Generation deelneemster Gielke

Gielke & …

Gielke is in de zomer van 2019 afgestudeerd en wilde graag voor zichzelf onderzoeken of het sociaal ondernemerschap bij haar paste.

Andrea Rozemeijer
Team Projecten
Foto van The Next Generation deelneemster Gielke

Gielke is in de zomer van 2019 afgestudeerd en wilde graag voor zichzelf onderzoeken of het sociaal ondernemerschap bij haar paste. Ze loopt al langere tijd rond met het idee om de kracht van natuur in te zetten om stressklachten bij mensen te verlagen. Met zo veel mooie ideeën in je hoofd, waar moet je dan beginnen? Wat is nodig om die eerste stap te zetten, en hoe bouw je een waardevol netwerk op? Een mooie kans om dit te onderzoeken tijdens The Next Generation!

Tijdens de Startup Track heeft Gielke veel workshops gevolgd, zoals het opstellen van een waardepropositie en lean canvas. Ook het uittekenen van je eigen ecosysteem gaf haar veel nieuwe inzichten. Door je eigen netwerk op te bouwen en samenwerkingen aan te gaan met partners, kun je samen meer bereiken en dus een grotere impact maken. Gielke voerde vele koffiegesprekken met verschillende coaches, gedragswetenschappers, stadstuinen en potentiële klanten. Ze heeft nu een beter beeld van waar haar eigen kracht ligt en op welke manier ze haar onderneming in zou willen richten.

Komende periode zit Gielke niet stil en gaat ze voor onbepaalde tijd op reis. Ze wil meer leren over de kracht van natuur. Daarnaast wil ze ontdekken of er in het buitenland vergelijkbare projecten zijn waarin natuur en coaching samen komen.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen