Challenges

Veel maatschappelijke vraagstukken schreeuwen om een antwoord. De Social Impact Factory koppelt (lokale) overheden, ondernemingen en initiatieven aan elkaar om zo’n antwoord te vinden én uit te voeren. Dit noemen we een challenge. Een challenge heeft een eigenaar die het vraagstuk inbrengt en het budget beschikbaar stelt. Dit kan bijvoorbeeld een lokale overheid zijn.

Een challenge duurt een half jaar. In die tijd zorgt de Social Impact Factory dat verschillende werelden elkaar versneld vinden. Zo komen we samen tot onverwachte, creatieve oplossingen. Nadat er tot concrete actie gekomen is, kunnen de organisaties zelf aan de slag!

Op lange termijn biedt de Social Impact Factory ook begeleiding voor zowel het testen van de oplossing, als het meten van de gerealiseerde impact en het vormgeven van de samenwerking tussen de ondernemer(s) en challenge-eigenaar.

Bekijk hieronder de actuele en afgeronde challenges. Wil je zelf een challenge inbrengen of kijken of je aan kunt sluiten? Mail dan naar impactchallenge@socialimpactfactory.com

Lopende Challenges
Afgeronde Challenges