Sociaal ondernemen
Vragen en antwoorden

Corona Maatregelen

Alle informatie over onze maatregelen

Hier vind je alle informatie over hoe de Social Impact Factory omgaat met de maatregelen omtrent het Corona virus. We hanteren hierbij de richtlijnen van het RIVM en doen er alles aan om een prettig én veilig bezoek aan onze locatie te kunnen garanderen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wat is jullie beleid vanaf 1 juni?

Vanaf 1 juni zijn wij weer open voor boekingen van onze werk- en vergaderzalen. Boekingen tot 30 personen kunnen wij faciliteren. We houden hierbij uiteraard rekening met de richtlijnen van het RIVM. Zie het overzicht voor alle maatregelen die wij nemen.

Hoe boek ik een vergaderzaal?

Boek je ruimte zelf online of stuur een mail naar reserveringen@socialimpactfactory.com en geef hierin aan voor welke datum je een reservering wilt plaatsen, welke tijdstippen, hoeveel personen en wat eventuele extra wensen qua eten, drinken en overige faciliteiten zijn. Wij zorgen ervoor dat er een geschikte zaal wordt gekozen waarbij we 1,5 meter afstand garanderen.

Wat zijn jullie openingstijden vanaf 1 juni?

Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Wil je buiten deze openingstijden om vergaderen? Dat kan, informeer naar de voorwaarden via reserveringen@socialimpactfactory.com.

Wat is de capaciteit van jullie ruimtes?

We hanteren de richtlijnen van het RIVM, daarom zijn onze vergaderzalen aangepast om 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Check voor je het maken van de boeking of de zaalcapaciteit van de gewenste zaal voldoende is of informeer via 030-2271812 of reserveringen@socialimpactfactory.com

Bieden jullie ook online ondersteuning aan voor mijn bijeenkomst?

Ja, onze virtual meeting services garanderen dat je ook op afstand contact kunt houden met deelnemers die niet aanwezig kunnen zijn. Wil je hier meer over weten? neem contact op via 030-2271812 of mail naar reserveringen@socialimpactfactory.com

Ik heb een zaal geboekt voor dat COVID-19 begon of voordat er een 1,5 meter regel kwam. Wat moet ik doen?

Wij zullen alle boekingen voor de komende weken bekijken en je een mail sturen met eventuele aanpassingen aan je boeking. Voor de meeste boekingen zal gelden dat we een gratis upgrade naar een grotere zaal aanbieden. Wil je je boeking annuleren of verzetten? Dat kan, neem contact met ons op via reserveringen@socialimpactfactory.com of bel naar 030-2271812. 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Klik hier voor onze voorwaarden.

Ik zoek een werkplek

We hebben een beperkt aantal werkplekken. Neem contact op met reserveringen@socialimpactfactory.com als je interesse hebt in een werkplek. Klik hier voor ons aanbod.

Aanvullingen op uw boeking

Kan ik nog lunch bestellen voor bij de bijeenkomst?

Ja, dit kan zeker. Voorheen nodigden wij iedereen graag uit om aan te schuiven bij het lunchbuffet in het restaurant van onze horecapartner De Utrechter. In verband met de maatregelen brengen we de lunch nu standaard op zaal. Het vegetarische SIF 12-uurtje wordt op borden bij de ingang van de zaal klaargezet, of op zaal geserveerd naar wens. Je kan er ook voor kiezen om een lunch à la carte te bestellen, dit horen we graag op tijd zodat de keuken er rekening mee kan houden. Ook deze lunch wordt op zaal gebracht.

Kan ik nog borrelen na de bijeenkomst?


Ook dit kan nog, wel op een andere manier dan normaal. Wij brengen de borrel graag naar je toe op zaal. Borrelhapjes worden in aparte bakjes voor iedere gast geserveerd. Het is niet toegestaan om staand te borrelen, we vragen je dan ook om in de vergaderopstelling te blijven zitten. 

 

Wil je heel graag in het restaurant van De Utrechter borrelen? Houd er rekening mee dat het ook hier niet toegestaan is om staand te borrelen. Daarnaast mag je met maximaal 2 personen aan een tafeltje plaatsnemen, en moet er 1,5 meter afstand tussen de tafeltjes bewaard worden. Overleg met één van onze teamleden om een reservering in het restaurant te plaatsen.

Kan ik nog dineren tijdens of na de bijeenkomst?


Ja, dit kan nog. We brengen graag een SIF 18-uurtje of een keuze uit het groepsmenu op zaal. Wil je toch echt graag in het restaurant van De Utrechter à la carte dineren? Houd er rekening mee dat je met maximaal 2 personen aan een tafeltje mag plaatsnemen en per tafeltje 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Overleg met één van onze teamleden om een reservering in het restaurant te plaatsen.

Mag ik zelf eten/drinken meenemen naar de bijeenkomst?

Nee, dit is niet toegestaan. Onze horecapartner De Utrechter voorziet je graag van de lekkerste hapjes en drankjes.

Meer uit de fabriek

Ben je opzoek naar iets anders?

Werk vanuit de fabriek

Word member van de Social Impact Factory