Vier het Boomspiegelfeest: adopteer een boomspiegel

Doe mee met het Boomspiegelfeest! Adopteer een boomspiegel en vorm een kaal stuk grond rondom een boom om tot een feestje voor jezelf en de beestjes! Adopteer je voor 5 oktober een boomspiegel via de website van Utrecht Natuurlijk? Dan mag je op 8 oktober, tijdens het Boomspiegelfeest, gratis planten voor in je boomspiegel ophalen op één van de vijf stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk.

Good Health And Well-Being Sustainable Cities And Communities Climate Action

Doe jij dit jaar ook mee met het Boomspiegelfeest? Samen vormen we de kale boomspiegels in Utrecht om tot een feestje voor onszelf en de beestjes!

Als inwoner van Utrecht kan je een boomspiegel adopteren. Een boomspiegel is de kale ruimte rondom een boom en is vaak een plek zonder planten en bloemen. Wanneer je een boomspiegel adopteert neemt jij zelf, of samen met je buren, het beheer van deze plek over van de gemeente.

Adopteer je tussen 5 september en 5 oktober een boomspiegel via de website van Utrecht Natuurlijk? Dan mag je op 8 oktober, tijdens het Boomspiegelfeest, gratis planten voor in je boomspiegel ophalen op één van de vijf stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk.

Nationale Boomspiegelfeest
Dit jaar vindt het Nationale Boomspiegelfeest plaats van 1 t/m 9 oktober. In Utrecht vieren we het Boomspiegelfeest op zaterdag 8 oktober met elkaar. Feest mee door een boomspiegel te adopteren en zet jouw straat in bloei!

A network van people making impact

Get to know our network