Climate Justice needs Young Feminists

Dinsdag 12 oktober wordt een avond met interactieve workshops, live poëzie en activerende speeches onder leiding van de hosts van DAMN, HONEY.

Gender Equality Climate Action Reduced Inequalities

Begin november komen wereldleiders bijeen tijdens de VN Klimaattop in Glasgow om te praten over klimaatverandering. Dit is hét moment voor protest maar vooral ook voor bewustwording en voor het mobiliseren voor klimaatrechtvaardigheid. Daarom presenteren we dinsdagavond 12 oktober tijdens ons event “Climate Justice needs Young Feminists” een toolkit die jonge feministen  en klimaatactivisten (m/f/x) concreet ideeën en handvatten geeft voor het ondernemen van actie op het gebied van klimaatrechtvaardigheid.

Damn, Honey

Onder leiding van de fantastische hosts van DAMN, HONEY, zullen we op dinsdag 12 oktober een avond neerzetten vol met interactieve workshops, live poëzie en activerende speeches! Met als kers op de taart, de lancering van onze eigen toolkit, waarna jij ongetwijfeld barstens vol zit met ideeën om zelf actie te ondernemen voor klimaatrechtvaardigheid!

 📢 De line-up speaks for itself!

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen