DUURZAAM WEEKEND – CONGRESFESTIVAL

Het is bijna zover: van 9 t/m 11 juli organiseert Duurzame Week opnieuw het grootste duurzaamheidsfestival van Nederland!

Decent Work And Economic Growth Industry, Innovation And Infrastructure Climate Action

Het is bijna zover: van 9 t/m 11 juli organiseert Duurzame Week opnieuw het grootste duurzaamheidsfestival van Nederland! Vanuit ons festivalhart op de Neude in Utrecht bieden we drie dagen lang activiteiten en inspiratie om vrolijk te verduurzamen. Van een workshop gevel tuinieren tot een duurzame pubquiz: het gebeurt allemaal tijdens het Duurzaam Weekend Utrecht 2021. Doe mee en green up your life!

Duurzaam Weekend Utrecht

Tijdens het Duurzame Weekend Utrecht is er van alles te doen rond verduurzaming. Vrijdag is er overdag een congrestival voor duurzame professionals. ‘s Avonds trappen we het stadsfestival af met de duurzame pubquiz. Op zaterdag en zondag kan iedereen die vrolijk wil verduurzamen meedoen aan activiteiten in de binnenstad en in de wijken. En het hele weekend is er een winkel- en horecaroute langs lokale ondernemers.

Vrijdag 9 juli: Congrestival voor professionals

Ben je in je werk bezig met duurzaamheid? Vrijdag is dé dag voor de duurzame professional. We organiseren een congrestival over het thema circulaire economie. Er zijn activiteiten over circulair bouwen, leiderschap, verpakkingen en ketensamenwerking.

Ook als je geen professional bent, kun je bij ons op vrijdag al in de festivalstemming komen. Na het dagprogramma voor professionals is ‘s avonds iedereen welkom voor amusement en verdieping. De duurzame pubquiz is altijd weer een succes!

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen