Energie Pitch & Match

Tijdens Energie Pitch & Match brengt Energie-U mensen bij elkaar in circulaire hotspot ANNE, om hun plek in de Utrechtse energietransitie te vinden.

Sustainable Cities And Communities Climate Action

Tijdens een feestelijke “pitch & match”-sessie brengt Energie-U allerlei mensen bij elkaar in circulaire hotspot ANNE, om hun plek in de Utrechtse energietransitie te vinden: deelnemers en publiek, winnaars en minnaars, leden en niet-leden, ervaren professionals en beginners.

Wil je meedoen als deelnemer? Of erbij zijn als publiek? Hieronder vind je alle informatie. Natuurlijk zijn we ook heel dankbaar als je deze uitnodiging met jouw achterban of vrienden deelt! Tot ziens!

Thema

Energie-U wil dat alle Utrechters positief deelgenoot gaan uitmaken van de energietransitie. Thema van deze middag zal daarom zijn: “Betaalbare en schone energie voor alle Utrechters”.

Programma

12.00 – 12.30 uur: Inloop (eventueel met “live” muziek) en soep.
12.30 – 13.00 uur: Welkomstwoord en terugblik.
13.00 – 14.30 uur: Pitchen: pitchers presenteren hun initiatief en hulpvraag
14.30 – 16.00 uur: Match borrel: matchers en pitchers bespreken voortgang
16.00 – 17.00 uur: Naborrelen (eventueel met “live” muziek).

Toelichting programma

Tijdens de introductie van de avond neemt Sander Willemsen ons mee in de reis die Energie-U tot nu toe heeft afgelegd, welke mooie matches er de afgelopen 3 edities zijn ontstaan en waarom we dit jaar voor Schone Energie hebben gekozen. Wat maakt deze editie anders dan de vorige edities?

Pitches
20 deelnemers, van ervaren professionals en beginners krijgen de kans om hun ideeën te pitchen voor 2020: waar strijd je voor, hoe pak je dat aan, waar heb je hulp bij nodig? Wie kun jij helpen?

Match Borrel
Tijdens de borrel krijg je de tijd om te matchen met de mensen die jou kunnen helpen met je initiatief. Energie-U zal er voor zorgen dat je tijdens de borrel met de mensen spreekt die jou helpende handen kunnen bieden.

Naborrelen
Praat nog even na met jouw matches en maak je afspraken concreet. Energie-U reikt hier de juiste handvatten voor aan.

Meedoen loont!

Neem deel aan de vierde editie van de Energie Match omdat:

  • Je de kans krijgt om je verhaal te vertellen aan een energiek publiek,
  • Je mogelijk interessante samenwerkingspartners aantreft,
  • Je de ruimte krijgt om in gesprek te gaan met andere organisaties en partijen.

Aanmelden
Je hebt een idee dat je wil pitchen en zoekt naar de juiste energiematch? En jouw pitch heeft te maken met het thema van dit jaar: “betaalbare schone energie voor alle Utrechters”? Vertel ons wat jouw plan inhoudt en wat je ervoor nodig hebt. Wie weet sta jij straks op het podium als één van de deelnemers! Stuur je aanmelding of eventuele vragen naar energiematch@energie-u.nl. Via dit email-adres kun je je ook alvast aanmelden als je erbij wil zijn als publiek.

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem