ANNE

Goal Show & Nieuwjaars borrel – ANNE

Zin in een nieuwjaarsborrel, debat, quiz en comedy in één? Kom dan naar de Goal Show op 22 januari bij ANNE en proost op het nieuwe jaar.

Climate Action Partnerships For The Goals
10 tickets over
ANNE

Wees welkom bij ANNE (naast Utrecht CS) voor een nieuwjaarsborrel én Goal Show ineen! Op 22 januari 2020 zien we je graag om samen het nieuwe jaar vol energie in te luiden.

Wat is de Goal Show?

De Goal show is een debat, quiz en comedy in één, alles rondom de Global Goals. Op een speelse en interactieve manier brengt de show je langs serieuze thema’s, die spelen in jouw organisatie of de samenleving. Dit keer met het thema Klimaatactie (Global Goal 13). Met drie koplopers uit de sector, een vlammend debat en comedian Jeroen Pater belooft het een knallend energieke avond te worden. Voor wie? Iedereen! Rechtse rakkers, linkse lullo’s en de makkelijke middenmoot. 

Ken je ANNE nog niet?
ANNE brengt Alle Nederlanders Nieuwe Energie . Wat ANNE belangrijk vindt? De Global Goals! Kom naar ANNE voor vergaderruimte, werkplekken of een leuk event vlak naast Utrecht Centraal Station! 

SDG 18?

ANNE presenteert zich als de 18e Global Goal van Utrecht en neemt jou daarin mee. Een 18e Global Goal, het waren er toch 17? Inderdaad, de 17 Global Goals zijn door de VN in het leven geroepen met als doel: een gezonde toekomst voor onze wereld in 2030. Maar de 18e Global Goal… dat is ANNE en dat ben jij! Want zonder onze gezamenlijke inzet wordt het niks met al die doelen. ANNE spoort haar gasten aan zich met hun talenten energiek in te zetten voor een gezonde toekomst. Door de vraag te (blijven) stellen: ‘Wat doet U?’. Onze focus ligt op nieuwe energie in alle opzichten. Zowel wat betreft de energietransitie, als in het verzamelen van energieke en inspirerende initiatieven rondom de Global Goals. Global Goals ook wel bekend als de Sustainable Development Goals (SDG’s).

ANNE ontwikkelt Global Goal gerelateerde producten: De Goal Show, de Babbelbox, de Goalphone, het houten Global Goal schuifspel, de Goalblokken én de Energy Escape game! Je kunt ze allemaal uitproberen op de nieuwjaarsborrel bij ANNE, onder het genot van een hapje en drankje.

Event informatie:

De Goal show vindt plaats op woensdag 22 januari 2020 om 19.30 uur.
Een kaartje kost €5 en zal te verkrijgen zijn aan de deur.
Meld je aan via programmering@anne-online.nl.

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Ons reserveringssysteem