Health Holland

Health Impact Accelerator – Closing Event

Op woensdag 29 januari vindt het closing event van de succesvolle eerste editie van de Health Impact Accelerator (HIA) plaats bij de Social Impact Factory.

Good Health And Well-Being Partnerships For The Goals
Health Holland

Het programma voor de sociale ondernemer

De succesvolle eerste editie van de Health Impact Accelerator (HIA) sluiten wij af met een feestelijk slotevenement op woensdag 29 januari in de Social Impact Factory te Utrecht. In de afgelopen tien weken vertaalden de vier Social Impact Teams hun idee naar een solide business case. Klaar om investeerders – en andere samenwerkingspartners – te overtuigen! Benieuwd naar hun verhaal en hoe zij sociale impact realiseren? Meld je dan nu aan voor dit closing event!

Wat kunt u verwachten van het slotevenement?

Tijdens het slotevenement stellen wij jullie voor aan de vier Social Impact Teams. Zij zullen hun eindresultaat presenteren aan een groep sociale investeerders, zorgverzekeraars en ervaren MKB-ondernemers. Verder maak je kennis met toonaangevende experts. Ieder met hun eigen verhaal over sociale impact: van succesvolle ondernemers tot aan investeerders en van zorgverzekeraars tot aan health impact bonds.

Programma

In de ochtend van het closing event pitchen de teams nog een keer en aansluitend gaat de jury in beraad.

Teams: Je Leefstijl Als Medicijn, SHout, Rehab Academy, Better In Better Out
Jury: Matthijs Blokhuis (Noaber Foundation), Jelena Jakulj (Shaerpa Fund Management), Joep Welschen (KplusV), Michel van Schaik (Rabobank)

Vanaf 14.00 bent u van harte welkom bij het slot evenement. Dan zullen wij beginnen met de bekendmaking van de winnaar en de pitches van de Social Impact Teams!

14:30-17:00   Bekendmaking winnaar HIA en pitches Social Impact Teams
Wat betekent ‘sociale impact’ voor een investeerder / zorgverzekeraar?
Wie bepaalt en betaalt de waarde? – Björn Fennema (Social Finance NL) 
Sociale Impact? Het kan echt!


17:00-18:00   Borrel en netwerken

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd en wilt u erbij zijn op woensdag 29 januari 2020? Dat kan! Aanmelden kan via groz@health-holland.com. Toegang tot dit evenement is gratis, maar registratie is verplicht.

Heeft u vragen of opmerkingen over het slotevenement of over de Health Impact Accelerator? Deze kunt u sturen naar Kirsten van Spronsen (spronsen@health-holland.com).

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid op woensdag 29 januari 2020, in de Social Impact Factory, te Utrecht!

sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk