https://hr-communicatie.nl/product/hr-communicatie-summum-zo-krijg-jij-een-go

HR & Communicatie Summum ‘ZO krijg jij een GO’

Je hebt goede ideeën voor HR & Communicatie en zin om ermee aan de slag te gaan. Maar hoe krijg je jouw directeur, manager of opdrachtgever zo ver om je daarvoor budget en ruimte te geven? Dat is waar we jou concrete tips en handvatten voor bieden tijdens het Summum van HR & Communicatie op […]

Industry, Innovation And Infrastructure
45 tickets over
https://hr-communicatie.nl/product/hr-communicatie-summum-zo-krijg-jij-een-go

Je hebt goede ideeën voor HR & Communicatie en zin om ermee aan de slag te gaan. Maar hoe krijg je jouw directeur, manager of opdrachtgever zo ver om je daarvoor budget en ruimte te geven? Dat is waar we jou concrete tips en handvatten voor bieden tijdens het Summum van HR & Communicatie op 14 november 2019 bij de Social Impact Factory in Utrecht.

Zo krijg jij de board aan boord

We hebben een afwisselend en interactief programma samengesteld waarin onze kennispartners je vertellen over de aanvliegroutes die het beste werken en je aan de slag kunt met de beste experttips. Bovendien lanceren we tijdens het Summum onze whitepaper over dit jaarthema met praktijkvoorbeelden en een handige infographic.

PROGRAMMA

13:30 uur – Inloop met koffie en thee

Dagvoorzitter Marjolijn Vlug trapt met inhoudelijke inspiratie het summum om 14:00 uur af

Tips & tricks om jouw stakeholders te overtuigen

‘Dat hebben we al eens geprobeerd, maar het werkte niet.’ Klinkt die reactie je bekend in de oren? Employer Brander heeft slimme tips en tricks voor je om hier goed op te reageren. Chantal van Kuyen neemt je mee in één van haar persoonlijke ervaringen en aanpak. Je zult ongetwijfeld veel herkennen en na deze sessie weet jij precies hoe jij je stakeholders het beste meekrijgt. Van concrete voorbeelden tot bruikbare tools: je kan direct aan de slag om in jouw organisatie het verschil te maken.


12 agenda’s, 1 oplossing

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat gaat zeker op als het over beloning en arbeidsvoorwaarden gaat. Hoe krijg je bij al die verschillende stakeholders met hun eigen agenda’s de handen op elkaar? Daar heeft Merknemers dagelijks mee te maken. Hoe pakken wij deze trajecten aan? Esther Flipse vertelt niet alleen wat en hoe zij dit doen, maar ook wat ze absoluut niet doen. En in deze interactieve sessie brengt hij enkele technieken meteen in de praktijk. Tijdens de eerste workshop maak je deel uit van een ‘live quick scan’.

Hoe je werkgeluk op de strategische agenda krijgt

Jij ziet werkgeluk als een onderdeel van jullie goede werkgeverschap. Je zoekt naar een ingang om dit thema op de strategische agenda te zetten. Toch is het een enorme uitdaging om hiervoor draagvlak te creëren binnen je organisatie. Waar begin je?

In de workshop van Strategic Happiness Expert Robin van der Meulen van 2DAYSMOOD voedt ze jou met wetenschappelijke kennis, praktijkervaringen en slimme tips. Je leert op welke manieren werkgeluk past binnen een bedrijfsstrategie en met welke systematische en meetbare benaderingen je de impact op je huidige en potentiele arbeidsmarkt kunt vergroten. Dat wil je kunnen bewijzen, om draagvlak te krijgen én behouden.

Op dit Summum verzamel je alles wat jij kunt gebruiken om groen licht te krijgen voor jouw HR & Communicatie-initiatieven. >> Scroll naar boven en bestel een kaartje! 

16:30 uur – Aansluitend ben je van harte welkom om mee te borrelen bij onze reünie ter ere van 10 jaar HR & Communicatie. Leuk als je erbij bent, meld je daarvoor even apart aan.

Kennispartners en community-leden kunnen het summum gratis bezoeken. Bestel wel een kaartje en geef je persoonlijke kortingscode door. Aan niet-leden vragen we een onkostenvergoeding van €50. Word lid van onze exclusieve community!

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem