Impact meten en doelen stellen met de Sustainable Development Goals

Wil jij werk maken van de Sustainable Development Goals (SDGs)? Tijdens deze tweedelige workshop voor sociaal ondernemers ga je jouw bijdrage aan de SDGs concreet maken. Het eindresultaat? Een selectie van doelstellingen en indicatoren voor de meest relevante SDGs, zodat je met focus kunt sturen op en communiceren over jouw impact! De workshops worden gegeven […]

1 ticket over

Wil jij werk maken van de Sustainable Development Goals (SDGs)?

Tijdens deze tweedelige workshop voor sociaal ondernemers ga je jouw bijdrage aan de SDGs concreet maken. Het eindresultaat? Een selectie van doelstellingen en indicatoren voor de meest relevante SDGs, zodat je met focus kunt sturen op en communiceren over jouw impact!

De workshops worden gegeven door Avance. Deze organisatie heeft jaren ervaring met het ontwikkelen van methodes om impact te meten. Na een succesvolle pilot bij de Utrechtse onderneming i-did, willen Avance en de gemeente Utrecht meer ondernemers begeleiden in het werken met de SDGs.

Programma
25.09 | Sessie 1. Prioriteiten stellen

Resultaat: per onderneming een samenvatting van geselecteerde SDGs en SMART doelstellingen per SDG (in format Avance).

06.11 | Sessie 2. Vertaalslag naar de praktijk

Resultaat: per onderneming een SDG-dashboard van indicatoren (in format Avance).
Wanneer: woensdagavond 25 september van 17:30 tot 23:00 uur & 6 november van 17:30 tot 23:00 uur
LET OP: Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Het is een tweedelige workshop en ze zijn niet los van elkaar te boeken.

Sociaal Ondernemerschap in Utrecht Contact Social Impact Factory
De hete zomerdeal

25% korting op onze vergaderruimtes