Impact030 Impuls Intake

De Impact030 Impuls is een traject voor Utrechtse impactondernemers die tegen groeivragen aan lopen. Wil je meer impact maken, nieuwe samenwerkingsmogelijkheden verkennen of bouwen aan het zakelijke fundament van jouw onderneming? Meld je dan vrijblijvend aan voor een Intake om te verkennen of jouw vraagstuk passend is om uit te werken in de Impact030 Impuls.

Partnerships For The Goals

De Impact030 Impuls is een traject voor Utrechtse impactondernemers die tegen groeivragen aan lopen.

Als (impact)ondernemer maak je ontwikkelingen door. Impact030 is er om impactondernemers te bij te staan bij moeilijke vraagstukken. Sommige vraagstukken zijn praktisch van aard, maar anderen zijn complex en gaan over het vergroten van je impact, financiële groei of bedrijfsvoering. Met name tussen verschillende ontwikkelfases (concept, start-up, grow up, scale up) zijn er veel belangrijke keuzes te maken. Je kan hierbij kiezen om deel te nemen aan een impact030 impuls.

Impact030 begeleidt je gedurende +/- 2 maanden langs 4 fases om zo de beste ondersteuning te bieden én te vinden voor jouw groeivraag. We stellen het hele netwerk van impact030 tot jouw beschikking! Jij als ondernemer staat centraal, en je bepaalt zelf hoe je het netwerk inzet voor jouw groeivraag. Aan het eind van dit traject heb je een sterker netwerk, mogelijkheden om de positieve impact van je bedrijf te vergroten en verbeterde ondernemersvaardigheden.

Een intake moment duurt 30 minuten en zal vallen tussen 14:00-16:00. Lees hier meer informatie en meld je aan.

A network van people making impact

Get to know our network