Inspiratie event – Tijd voor Actie

Hoe maak jij jongeren enthousiast én verbind je ze duurzaam aan je organisatie? Kom naar dit event en krijg tips en tricks van experts!

Partnerships For The Goals Quality Education

Hoe maak jij jongeren enthousiast én verbind je ze duurzaam aan je organisatie? Soms is dat een behoorlijke opgave. Tijdens ons inspiratie-event op 16 november in de Social Impact Factory in Utrecht delen we samen met experts onze inzichten op het gebied van werving, binding en inzet en bieden we concrete handvatten zodat je voorzien van nieuwe ideeën aan de slag kunt. 

Het programma start om 13.30 uur met inloop met koffie en thee. Om 14.00 uur nemen we samen met andere experts je mee in de leefwereld van jongeren: wat is hun motivatie en op welke manier zetten ze zich graag in?

Rond 15.00 uur gaan we na een korte pauze verder in kleine groepen waarin we de verdieping opzoeken. Je kunt deze middag kiezen uit verschillende workshops. Na twee rondes sluiten we rond 16.30 uur het programma gezamenlijk af.  Aansluitend start de netwerkborrel waarin tijd is voor ontmoeting en verbinding.

Het event wordt georganiseerd door OranjeHelpers, TijdVoorActie & XpertiseCentrum, in samenwerking met NOV en Stichting Present.

Meld je hier gratis aan voor het event!

Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk