Iederal

Jouw plek in de kosmos

Laat je inspireren door wetenschapsjournalist Govert Schilling. In dit open interview stel je samen met het publiek de vragen!

Good Health And Well-Being
Iederal

Laat je inspireren door wetenschapsjournalist Govert Schilling. Formuleer met de andere deelnemers vragen die je altijd al had willen stellen. Of waarvan je niet wist dat je ze had. Aan de hand van deze vragen interviewen we de spreker.

Govert Schilling neemt je mee op een reis door ruimte en tijd. Een wervelende ontdekkingsreis. Van onze eigen aarde tot aan de grenzen van de kosmos. Van oerknal tot verre toekomst. Wij zijn deel van dat universum. Wat doen we met die wetenschap?

Govert Schilling is wetenschapsjournalist en publicist. Hij schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek. Hij publiceerde tientallen boeken over deze onderwerpen. Regelmatig geeft hij op radio en tv toelichting op ontwikkelingen in de astronomie. Voor zijn werk op het gebied van de popularisering van de sterrenkunde ontving Govert diverse prijzen en onderscheidingen.

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Inclusief: een drankje tijdens de pauze
  • Overige drankjes zijn voor eigen rekening

Dit interview vindt plaats bij de Social Impact Factory in Utrecht. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je aan en koop een kaartje via deze link.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen