ACTION DAY

SDG ACTION DAY

Transities. Daar draait het om op deze editie van de Action Day. Een dag met inspirerende sprekers en 38 verdiepende workshops.

Partnerships For The Goals
ACTION DAY

Transities

Transities. Daar draait het op 25 september om op de 2020-editie van de Action Day. Welke veranderingen hebben we nodig en hoe gaan we actie versnellen op weg naar duurzame en sociale transformatie in 2030? 

Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Stientje van Veldhoven, nieuwe voorzitter VNO-NCW Ingrid Thijssen en speciaal gezant voor de coronacrisis Feike Sijbesma. Zij vertellen welke prioriteiten Nederland de komende 10 jaar moet stellen en hun eigen rol daarbij. Nationaal SDG-coördinator Sandra Pellegrom geeft een stand van zaken van de SDG’s in Nederland. 

Miss Nederland, DJ én VN 75 jaar-ambassadeur Sharon Pieksma vertelt over haar persoonlijke drive om zich in te spannen voor het plastic probleem en sluit de dag af met muziek. Dit alles onder de energieke leiding van het boegbeeld van Coalitie Y, Talitha Muusse

Als deelnemer krijg je uitgebreid de kans om aan het woord te komen tijdens de 38 workshops, verdeeld over drie rondes. Via Zoom hoor je meer over tools als impactmeting en crowdfunding. Hier praat je mee over onderwerpen als kweekvlees en inclusief onderwijs.

De workshops zijn bovendien een perfecte omgeving om in kleine groepjes te netwerken en rond specifieke onderwerpen nieuwe contacten op te sporen.

Schrijf je nu in en reserveer jouw plek voor je favoriete workshop(s).

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen