SDG-workshop voor bedrijven en organisaties 

Hoe ga je binnen je bedrijf of maatschappelijke organisatie aan de slag met de SDG’s? Waarom is het belangrijk om je hieraan te verbinden en hoe betrek je medewerkers?  In deze workshop gaan we in op deze vragen en helpen we je concrete stappen te zetten!  De Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn ambitieus en breed: van een […]

Partnerships For The Goals

Hoe ga je binnen je bedrijf of maatschappelijke organisatie aan de slag met de SDG’s? Waarom is het belangrijk om je hieraan te verbinden en hoe betrek je medewerkers? 

In deze workshop gaan we in op deze vragen en helpen we je concrete stappen te zetten! 

De Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn ambitieus en breed: van een eind aan wereldwijde extreme armoede en (gender)ongelijkheid tot het stoppen van klimaatverandering. Samen willen we van de wereld een betere plek maken. Hierin is een grote rol weggelegd voor zowel lokale bedrijven als maatschappelijke organisaties. 

Waarom deelnemen? 

  • Zorgt voor bewustwording en trots binnen je eigen organisatie 
  • Kan als leidraad worden gebruikt 
  • Helpt met naar buiten brengen dat jouw organisatie zich bezighoudt met de wereld van morgen 
  • Wordt steeds vaker gevraagd bij subsidieaanvragen, fondsenwerving of aanbestedingen. 

Laat je inspireren door diverse Utrechtse bedrijven en organisaties. Zij vertellen wat zij concreet in hun werk met de SDG’s doen en gaan ook in gesprek over waar ze tegen aanlopen. Zodra alle sprekers bekend zijn, zullen we hierover communiceren.

Deze workshop wordt georganiseerd door Utrecht4GlobalGoals samen met de Social Impact Factory Utrecht

Praktische details

Datum: donderdag 19 september 2024

Tijd: de workshop vindt plaats van 16.00 tot 17.30 uur. Inloop is vanaf 15.45 uur en achteraf is er een netwerkborrel van 17.30 tot 18.30 uur. 

Locatie: Social Impact Factory Aan De Gracht, Kromme Nieuwegracht in Utrecht 

Aanmelden: via deze link (het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij). 

SDG Action Week

Deze SDG-workshop wordt georganiseerd als onderdeel van de ‘SDG Action Week’: een week waarin de SDG’s (Sustainable Development Goals) gevierd worden. Door het hele land worden in kader van de SDG Action Week allerlei evenementen en acties opgezet om aan te zetten tot actie voor het behalen van de Goals. Het thema van dit jaar is Lead The Way: omdat ieder van ons een leider kan zijn voor verandering. Meer weten? Kijk dan hier

Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Reserveer vandaag online