Social Enterprise Day 2022

Bij dit event komen grote organisaties, overheden, investeerders, scale-ups, start-ups en professionals bijeen om samen te werken aan een betere toekomst.De ticketverkoop is begonnen!

Partnerships For The Goals Affordable And Clean Energy
100 tickets over

Wil jij samen met andere bedrijven en organisaties ook de Sustainable Development Goals aanpakken? Bouwen aan een nieuwe economie? Wil je werken aan het oplossen van sociaal-maatschappelijke uitdagingen? Ben jij bereid om duurzame verandering in je bedrijf door te voeren voor een betere toekomst? En ontdekken wat het oplevert voor jou, je organisatie, de gemeenschap én de samenleving?

Dan is de Social Enterprise Day iets voor jou!

De Social Enterprise Day is een jaarlijks terugkerend event in Utrecht. Een event met als doel sociaal ondernemerschap op de kaart zetten en het faciliteren van ontmoetingen. Tijdens de Social Enterprise Day onderzoeken wij hoe we als ondernemers, bedrijven, maatschappelijke organisaties, én als individuen op een slimme manier onze krachten kunnen bundelen om de gezonde, inclusieve en welvarende wereld te bouwen waar we trots op zijn. Dit jaar staat Sustainable Development Goal 7 centraal: duurzame en betaalbare energie. 

Het ochtend programma bestaat uit een keynote speaker, een keynote interview en een paneldiscussie. Na de lunch vinden er diverse workshops plaats en de dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Ook dit jaar wordt het programma weer in goede banen geleid door dagvoorzitter Ramiro Gomes Monteiro.

De Social Enterprise Day wordt georganiseerd door de Gemeente Utrecht, Universiteit Utrecht, Social Impact Factory en Starters4Communities.

Wil jij er bij zijn? Koop dan hier je kaartje!

Social Enterprise Day 2022
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk