Social Enterprise Overheidscongres

Hoe zorgen we er gezamenlijk voor dat na Covid-19 de economie inclusief, circulair en armoedevrij wordt? Build Back Better!

Sustainable Cities And Communities Partnerships For The Goals

Hoe kan de samenwerking tussen overheden, sociaal ondernemers en andere spelers in het ecosysteem ervoor zorgen dat we beter uit deze crisisperiode zullen komen? Hoe zorgen we er gezamenlijk voor dat na Covid-19 de economie inclusief, circulair en armoedevrij wordt? Build Back Better! We nodigen sociaal ondernemers, ambtenaren en beleidsmakers van harte uit om deel te nemen en het gesprek aan te gaan tijdens het Social Enterprise Overheidscongres 2021. Het congres wordt georganiseerd door Gemeente Haarlem, de City Deal Impact Ondernemen, Provincie Noord-Brabant, G40-stedennetwerk en Social Enterprise NL.

Dit jaar vindt dit congres plaats op woensdag 13 oktober van 09.30-14.00 uur. Het congres is volledig te volgen achter uw laptop of op een van de regio hubs door het land. Deze opzet is passend bij de huidige situatie en in de geest van de City Deal Impact Ondernemen

Wat & wie kun je verwachten?
Tijdens het congres vind je interessante samenwerkingen en nieuwe oplossingen op allerlei prangende maatschappelijke thema’s (zoals circulaire economie, krachtige wijken en arbeidsparticipatie) en met verschillende effectieve instrumenten (zoals resultaatfinanciering, inkoop en makelaarsteams) in deelsessies. Daarnaast zit het programma boordevol inspirerende sprekers, zoals:

• Sander Heijne (o.a. auteur van het boek Fantoomgroei) schetst hoe en waarom we de transitie naar een impact economie kunnen en moeten versnellen.
• Jeroen Joon (wethouder gemeente Apeldoorn) vertelt hoe de City Deal Impact Ondernemen obstakels voor impact ondernemers zal gaan aanpakken en impact ondernemen op een nieuw niveau zal gaan brengen.
Klik hier om meer te lezen over het programma, de sprekers en de verschillende regio hubs.


Schrijf je nu in!
Klik hier om je in te schrijven. Een kaartje voor het Social Enterprise Overheidscongres kost €50,-. Voor leden van Social Enterprise NL is deelname € 35,- ex btw.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen