Social Impact Night #9: Inclusieve Inzet

Op de avond van 17 mei staat de Social Impact Night in het teken van een inclusieve arbeidsmarkt.

Good Health And Well-Being Decent Work And Economic Growth Reduced Inequalities

De avond gaat over inclusievere inzet van ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’. Het is een veelgebruikte uitdrukking om een doelgroep te duiden die op een bepaalde manier een beperking ervaart tot regulier werk. Steeds meer bedrijven bieden plek voor doelgroepen die een afstand tot werk ervaren om zich te ontwikkelen. Voor impactondernemers is dit zelfs de kern van hun bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan Specialisterren, I-did en de Colour Kitchen. Het zijn de pioniers die werken aan het werk van morgen waar iedereen onbeperkt aan de slag kan.

Maar dit is niet altijd gemakkelijk. Wat kunnen andere ondernemers en organisaties leren van deze pioniers? In hun communicatie, begeleiding, organisatie, etc. om ook meer plek te bieden aan deze doelgroepen? Samen met de gemeente, sociaal ondernemers en het bedrijfsleven hopen we met deze avond een impuls te geven aan iedereen die aan de slag wil gaan met dit vraagstuk.

Het belooft een inspirerende en interactieve avond te worden, waar ook ruimte zal zijn om het gesprek aan te gaan en om alvast de eerste stappen te zetten om hier maandag direct mee aan de slag te gaan.

Dus schrijf je snel in! Deelname is gratis.

________________________________________

Praktische informatie

Wanneer: 17 mei 2022
Tijd: 18.30 – 21.30
Locatie: TBA – Utrecht
Deelname is gratis!

Programma
18.30: Voorproef – TBA
19.15: Inspirerende verhalen en praktische voorbeelden – TBA
20.00: Rond de tafel sessie – aan de slag!
20.45: Terugblik & conclusies
21.00: Borrel & bijpraat

________________________________________
Social Impact Nights

Tijdens de Social Impact Nights brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Het zijn inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be), waarbij we ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. Van inspiratie naar actie! Kom je met ons een verschil maken?

A network van people making impact

Get to know our network