Lichtshow

Sustainable development goals lichtshow

Van 15 tot en met 24 november 2019 staat het drukste kruispunt van Nederland in het licht van de 17 Sustainable Development Goals (SDGs). Tijdens de week van internationale Impact Days projecteert de Social Impact Factory, in samenwerking met o.a. EPSON benelux, Utrecht4globalgoals en TivoliVredenburg de SDGs op het pand van Vredenburg 40. Het doel […]

Partnerships For The Goals
Lichtshow

Van 15 tot en met 24 november 2019 staat het drukste kruispunt van Nederland in het licht van de 17 Sustainable Development Goals (SDGs). Tijdens de week van internationale Impact Days projecteert de Social Impact Factory, in samenwerking met o.a. EPSON benelux, Utrecht4globalgoals en TivoliVredenburg de SDGs op het pand van Vredenburg 40. Het doel van de lichtshow is om meer mensen bekend te maken met de doelen waar gemeente Utrecht, maatschappelijke instanties en steeds meer lokale ondernemers zich dagelijks voor inspannen. 

Lichtshow op de Social Impact Factory

De lichtshow is gedurende één week te zien op de voorkant van het pand van de Social Impact Factory. Vanuit TivoliVredenburg wordt de projectie, die ontworpen is door lichtkunstenaars van het Light-Up Collective Utrecht, geprojecteerd op het pand op Vredenburg 40. Het is geen toeval dat deze doelen worden uitgelicht op de Social Impact Factory, deze plek biedt een landelijk podium aan organisaties die zich dagelijks inzetten voor het behalen van deze doelen. 

Voor wie niet bekend is met de SDGs

De SDGs zijn zeventien Sustainable Development Goals, of Duurzame Ontwikkelingsdoelen, om de wereld tot “een betere plek te maken in 2030”. * Deze doelen zijn opgesteld door de verenigde naties en wereldwijd werken landen aan het behalen van deze doelstellingen. Ook in nederland wordt hier hard aan gewerkt met Utrecht als nationale koploper, mede door de inzet van de gemeenteraadsleden

The Impact Days 2019 

The Impact Days is een jaarlijks terugkerend evenement. Tijdens deze drie dagen vieren sociaal ondernemers, gemeenten en organisaties sociaal ondernemerschap. Op 21 november 2019 vindt het event de Social Enterprise Days 2019 plaats in Utrecht. Tijdens dit evenement komen Nederlandse pioniers op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemen samen. Zaterdag 23 november tijdens Social Saturday is er op Vredenburg 40 een Impact Festival. Daarnaast zijn er verspreid door Utrecht diverse duurzame fietstours en looproutes uitgestippeld door de fietskoerier en Utrecht Free Tours.

Kijk voor meer informatie over de SDGs op: https://www.socialimpactfactory.com/over-ons/sustainable-development-goals/

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem