Tegenlicht Meetup 11 november: het succesverhaal van een antiheld

Tegenlicht Meetup 11 november: Matchmakers in migratie

Tegenlicht Meetup 11 november in Utrecht: Hoe een Turks-Koerdische migrant samen met andere migranten de VS verovert met zijn yoghurtmerk Chobani.

Decent Work And Economic Growth Reduced Inequalities
10 tickets over
Tegenlicht Meetup 11 november: het succesverhaal van een antiheld

Bij de Tegenlicht Meetup op 11 november ontmoet je een Turks-Koerdische migrant die door samenwerking met andere migranten de VS verovert met zijn yoghurtmerk Chobani en daarmee het internationale bedrijfsleven een gouden idee aanreikt.

Het voorbeeld van zijn zuivelfabriek Chobani laat zien hoe bedrijven in de staat New York overleven dankzij de economische bijdrage van nieuwkomers. In VPRO Tegenlicht: het succesverhaal van een antiheld.

VPRO’S Tegenlicht houdt voor jou al bijna twintig jaar de vinger aan de pols. Praat mee over hoe politieke, economische, maatschappelijke, technologische en wetenschappelijke ideeën en trends onze samenleving beïnvloeden. Elke maandag na de uitzending ga je in gesprek met medebezoekers en deskundige gasten over wat de ontwikkelingen voor jou en Utrecht betekenen.

Programma Tegenlicbt Meetup 11 november 2019:

  • 19.00 uur: Herhaling van de Tegenlicht uitzending (optioneel)
  • 19.45 uur: Pauze/inloop
  • 20.00 uur: Start van de Meet Up
  • 21.30 uur: Borrel en napraten

Toegang is gratis, wel graag vooraf aanmelden.

Wil je graag meedoen met de Tegenlicht Meetup op 11 november? Klik dan hier om je aan te melden voor deze en/of andere Meetup avonden

Bekijk ook de andere evenementen in de komende periode.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen