The school

THE SCHOOL OF LIFE FESTIVAL 2020

Tijdens het The School of Life Festival leer je de levenslessen die ze op school zijn vergeten. Hier volg je de vakken die je eigenlijk wilde studeren.

Quality Education
The school

Tijdens het The School of Life Festival leer je de levenslessen die ze op school zijn vergeten. Hier volg je de vakken van de studies die je eigenlijk had willen studeren.

Op zaterdag 18 april volg je tijdens de derde editie van dit festival een nieuw programma. Met talks en workshops van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers. Allemaal met één doel: je helder na te laten denken over de belangrijkste vragen uit je eigen dagelijkse leven.

School
Festival – zaterdag 18 april 2020

Dit jaar tovert The School of Life ons gebouw een dag lang om tot een school. Maar dan wel die school die je eigenlijk altijd had gewild. Een school vol met verrassende ideeën en ontmoetingen waar je zelf kunt kiezen welke vakken je volgt. Wil je les krijgen in relaties, zelfkennis, angst, werk en de dood? Of verdiep je je liever in de ideeën van filosofen, psychologen, wetenschappers en kunstenaars?

Nieuwe inzichten

Kom tot nieuwe inzichten tijdens de lessen, speel en raas uit bij de naschoolse opvang. Leg je grote vraagstukken neer bij de mentors van die dag en laat je verrassen door onalledaagse gesprekken in de kantine (maar nu dan met een biertje in de hand, als je wilt).

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem