tismis

TisMis op Zondag

Een maandelijks cultureel programma met datgene dat leeft en aangereikt wordt door de lokale omgeving. Samen op zoek naar lokale oplossingen.

Sustainable Cities And Communities Climate Action
tismis

𝗘𝗘𝗡 𝗠𝗔𝗔𝗡𝗗𝗘𝗟𝗜𝗝𝗞𝗦𝗘 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟𝗗𝗔𝗚 𝗠𝗘𝗧 𝗜𝗠𝗣𝗔𝗖𝗧 – Een actueel cultureel programma met handvatten om de nieuwe werkelijkheid in de tijd van klimaatcrisis als oplossingen ervaarbaar te maken voor een breed publiek.

Wat doen wij?

Wij denken dat de kennis, kunde en kracht van de natuur ons de hoop en verbinding geeft die we als mens nodig hebben om het tij te keren. En dat het onze taak is onze medemens intensief te betrekken bij de magie en genialiteit van (onze) natuur! In samenwerking met wijkbewoners en oa de Waterschool, Building Conversation en de Onkruideniers maken we dit ervaarbaar en belichten we het ingenieuze zelfherstellende vermogen van lichaam en geest, de aarde en universum. In de vorm van veldonderzoek herontdekken we onze directe omgeving. We gaan met wijkbewoners op onderzoek en in gesprek. We maken cultureel programma met datgene dat leeft en aangereikt wordt door de lokale omgeving. We gaan met elkaar onderzoeken hoe we samen lokaal kunnen produceren, consumeren en communiceren om te bouwen aan een eetbare en zuurstofrijke omgeving.

Locatie

Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht

Kosten

Met uitzondering van sommige activiteiten is TisMis gratis te bezoeken. Ga voor actuele informatie over het programma naar metaalkathedraal.nl/programma.
TisMis is altijd de eerste zondag van de maand.

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem