webinar

Webinar: Leiderschap en Scenarioplanning

Eén ding mag duidelijk zijn, de corona-crisis heeft een enorme impact op onze branche. Juist nu is het zaak na te denken over wat nu en wat na corona.

Decent Work And Economic Growth Partnerships For The Goals
webinar

Eén ding mag duidelijk zijn, de corona-crisis heeft een enorme impact op onze branche. In een crisis met zulke aangrijpende en ingrijpende gevolgen als de corona-crisis, ontstaat tegelijk ook ruimte voor verandering. Juist nu is het zaak na te denken over wat nu en wat na corona.

Hoe gaan collega-organisaties om met alle uitdagingen rondom de corona-crisis? Wat zijn mogelijke oplossingen op de lange termijn? En hoe zetten we deze crisis om in een zinvolle groei in de toekomst?

Deze onzekere tijd vraagt om krachtig leiderschap en het maken van complexe keuzes om onze mensen en community veilig te houden. Juist doordat we niet meer kunnen doen wat we altijd deden, zullen we inventief moeten zijn. Travel Impact Lab staat vooral nu voor jullie klaar om deze crisis samen te lijf te gaan

Hoe gaan collega-organisaties om met alle uitdagingen rondom de corona-crisis? In deze webinar reflecteren we op de huidige corona-crisis tegen de achtergrond van al die grote opgaves die we in onze organisaties tegenkomen. Maar we zoeken ook naar oplossingen vanuit een lange-termijn perspectief door gebruik te maken van scenarioplanning.

Vanuit inspirerende voorbeelden, uitwisseling en co-creatie, samen komen tot innovatieve oplossingen. Hoe zetten we de huidige situatie om in een zinvolle groei in de toekomst? Gebruik de tijd en ruimte die er straks ontstaat, om innovatie een onderdeel van iedereen in de organisatie te maken. Zodat iedereen kan bijdragen aan een gezonde toekomst.

De webinar start met een korte introductie rondom scenarioplanning. Vervolgens gaan we online in kleine online groepen aan de slag om ideeën, concepten en suggesties uit te wisselen. De webinar begint op donderdag 2 april om 15:00 uur. 

Ben je er ook bij? Meld je dan hier aan.

sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk