Meet je stad

Workshop Meet je stad

Meet de gevolgen van klimaatverandering door zelf een meetkastje te bouwen dat luchtvochtigheid, temperatuur en fijnstof meet.

Affordable And Clean Energy
Meet je stad

Meet de gevolgen van klimaatverandering door zelf een meetkastje te bouwen. 

Meet de gevolgen van klimaatverandering door zelf een meetkastje te bouwen. Tijdens deze gratis workshop soldeer je een meetkastje (dat hoef je nog niet te kunnen) dat luchtvochtigheid, temperatuur en fijnstof meet. Het kastje is gemakkelijk uit te lezen via een centrale site. Zo draag jij bij aan de kennis op het gebied van een groener en koeler Utrecht. Op deze manier maken we met elkaar zichtbaar wat voor effect groene daken, parken en open water hebben op de hitte in de stad. En waar we nog extra groen kunnen gebruiken. 

Let op!

Deze workshop bestaat uit 2 delen op 2 maandagavonden. Deel 1 maandag 28 september en deel 2 maandag 5 oktober, beide keren van 19.00 – 22.00 uur.  Je reserveert voor beide avonden.

Het project Meet je Stad is een samenwerking tussen Milieucentrum Utrecht, de Gemeente Utrecht, Hacking Hands and Hosting en de Bibliotheek Utrecht. Gezamenlijk willen we hittestress zichtbaar maken op lokaal niveau door inwoners te betrekken bij het meten en analyseren gegevens.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen