Voor je stadsie

Workshop “Realiseer je idee voor Utrecht”

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de pitch voor jouw idee dat Utrecht leuker, socialer of veiliger maakt.

Sustainable Cities And Communities
Voor je stadsie

Heb jij een goed idee waarmee je jouw dorp of buurt in Utrecht nog socialer, veiliger en of leuker maakt? Zit je vol goede ideeën, maar ben je nog aan het stoeien om dit idee goed onder woorden te brengen? Heb je zin om aan de slag te gaan met je idee, maar weet je niet goed hoe je de eerste stap moet zetten? En hoe overtuig je anderen van de potentie van jouw idee? Dan is deze workshop iets voor jou!

Pitch

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de pitch voor je idee. We kijken naar de essentie van je plannen, en gaan aan de slag om dit op duidelijke en enthousiasmerende manier te verwoorden. Zo kan je met je pitch binnen een minuut anderen overtuigen van de potentie van je idee. We geven je tips en succesvoorbeelden voor je pitch, en er is genoeg ruimte om feedback te krijgen en geven aan andere deelnemers. Verder kijken we samen naar de concrete vervolgstappen die je zou kunnen nemen om je idee waar te maken. We vertellen over de verschillende organisaties in Utrecht die jou zouden kunnen helpen, en gaan aan de slag met de eerste stappen van het voorbereiden van een campagne voor je idee. Zo ga je naar huis met een goed en wervend verhaal en een hoofd vol concrete vervolgstappen.

Vervolg workshop

Als je deze workshop graag volgt, is het ook leuk om jezelf op te geven voor de vervolgworkshop “Crowdfunding en campagne voeren” van Voor je Stadsie.

Wil je meer weten over de campagnes van Voor je Stadsie? Bekijk de webiste hier.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen