The Next Scan

WORKSHOP: WERKEN MET THE NEXT SCAN

Wij willen jou de kracht van The Next Scan laten ervaren. Wij willen je daarom uitnodigen om met een paar collega’s The Next Scan te spelen.

Decent Work And Economic Growth
The Next Scan

Herken je ook dat gevoel dat er iets moet veranderen in jouw organisatie of team en weet je niet waar je moet beginnen? Of zit je in een verandertraject maar vraag je je af of jullie de juiste dingen doen? Organisaties en teams zijn altijd in ontwikkeling. En dat is maar goed ook! De wereld om ons heen verandert voortdurend en ook binnen organisaties zijn wijzigingen aan de orde van de dag: verbeterde processen, nieuwe medewerkers, verschillende leiderschapsstijlen, nieuwe organisatiestructuur (bv. zelforganisatie), noem maar op. Organiseren op een 21e eeuwse manier vraagt van organisaties om zich simpel, flexibel en mensgericht in te richten. Best ingewikkeld af en toe om buiten- en binnenwereld goed op elkaar te blijven afstemmen, en daar ook echt de tijd voor te nemen. En daarom dachten wij: “Zullen wij jullie een handje helpen?”. Dus hebben wij een organisatiescan voor jullie ontwikkeld: The Next Scan.

Organisatiescan

The Next Scan is een organisatiescan die je met je organisatie of team kunt doen. De scan geeft aan waar je nu staat als organisatie of team met betrekking tot organisatie- of teamontwikkeling, waar je naartoe wil, en welke stappen daarvoor nodig zijn. De scan raakt vier gebieden van organisatieontwikkeling (cultuur, persoonlijke ontwikkeling, gedrag en inrichting). Deze vier gebieden worden vervolgens ingedeeld in vijf ontwikkelingsstadia, die gebaseerd zijn op het boek Reinventing Organizations van Frederic Laloux.

The Next Scan

Wij hebben The Next Scan het afgelopen jaar met diverse organisaties en verschillende teams gespeeld. Organisaties bleken erg enthousiast over dit product. En daarom hebben wij de scan doorontwikkeld. Wij wilden The Next Scan makkelijker toegankelijk maken, zodat veel meer teams en organisaties ermee aan de slag kunnen. En daarom is The Next Scan nu te verkrijgen in een doos. Met een mooie handleiding, zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Wij zijn heel trots op het mooie resultaat! Wij hebben er al een heel aantal verkocht. Inmiddels is de scan vertaald in het Engels en Frans!

Wij willen jou de kracht van The Next Scan van Starfish21 laten ervaren. Wij willen je daarom uitnodigen om met een paar collega’s The Next Scan te komen spelen van 14.30 uur tot 17.30 uur op donderdag 11 juni 2020. Locatie: Social Impact Factory, Vredenburg 40, Utrecht.

Locatie is afhankelijk van de Corona maatregelen: ofwel online ofwel in de Social Impact Factory in Utrecht. We vragen alleen een vergoeding voor de arrangementskosten (€50) als de workshop live kan plaatsvinden. Als het online plaatsvindt, is het gratis!

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem