Yoga in de kas

Vanaf 12 januari vindt er iedere maand een bijzondere yogasessie plaats bij The Green House. Voor iedereen die de zondag ‘zen’ wil starten.

Good Health And Well-Being Responsible Consumption And Production
0 ticket over

Jouw zondagochtend ontspannen beginnen? Vanaf 12 januari vindt er iedere maand een bijzondere yogasessie plaats bij The Green House. Wij openen onze deuren voor iedereen die de zondag ‘zen’ wil starten.

Zen in de stad

Geniet (optioneel) van een licht ontbijtje, om vervolgens deel te nemen aan een Integrale yogasessie van docente Kim Sikking tussen het groen en sluit af met een theetje. Van beginner tot yogi, iedereen kan zich aanmelden om deel te nemen en volledig tot rust te komen op deze bijzondere plek!

Integrale Yoga

Integrale yoga is een combinatie van hatha yoga, pranayama (ademhalingsoefeningen) en meditatie.
Hatha yoga zijn fysieke oefeningen, ook wel asana’s genoemd. Asana betekent het nauwkeurig aannemen en enige tijd aanhouden van een lichaamshouding. Gedurende de tijd van de asana wordt alle aandacht van de geest daarop geconcentreerd.

Bij integrale yoga gaat het vooral om geestelijke rust. Het is een milde vorm van yoga die je naar binnen brengt. Vanuit ontspanning en bewustwording van lichaam, ademhaling en denken, kom je vanzelf in een toestand van geestelijke rust.

Programma

  • 10:30 uur Ontvangst met kopje PUKKA thee
  • 10:45 uur Integrale yoga
  • 12.00 uur Einde, mogelijkheid tot blijven lunchen

Wat neem je mee?
Trek comfortabel zittende kleding aan zoals een legging of joggingbroek. Neem je eigen yoga matje mee indien je deze hebt, er zijn een beperkt aantal aanwezig.

Aanmelden: Voor deze activiteit is een minimum aantal deelnemers van 12 personen nodig. Er is maximaal plaats voor 20 deelnemers. Wil je blijven lunchen? Reserveer vast je plekje via thegreenhouserestaurant. (Prijs: € 12,95 inclusief thee en yogasessie)

Zet gelijk de volgende edities in je agenda:
• 16 februari
• 22 maart
• 19 april
• 24 mei

sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk