Factory Ecosysteem

De Social Impact Factory werkt samen met verschillende soorten organisaties in ons ecosysteem. We maken in onze samenwerking onderscheid tussen samenwerkingspartners, financiers, Factory Partners en Social Partners. Lees op de pagina ‘Wat doen we voor jou de kansen, hulp en mogelijkheden die we je bieden als je partner wordt. Samen gaan we impact maken! Het partnerschap gaat in op het moment van aanmelden en is geldig voor één jaar.

1. Factory Partners: voor zowel grotere publieke als private instellingen. Jaarlijkse bijdrage: € 5.000

Factory Partners vanaf het eerste uur:

Overige Factory Partners:


 

2. Social Partners: voor sociaal ondernemers en buurt- en wijkinitiatieven die deel uit willen maken van ons ecosysteem en gebruik willen maken van onze diensten. De bijdrage voor deelname aan het ecosysteem is als volgt opgebouwd:

Omzet Jaarlijkse bijdrage
< € 50.000 Betaal wat je het waard vindt
€ 50.000 – € 1.000.000 € 150
€ 1.000.000 – € 2.000.000 € 500
> € 2.000.000 € 1.000

Wil je social partner worden? Fantastisch! Meld je hier aan. Je stemt dan in met onze huisregels. Wil je partner worden en/of meer informatie? Neem dan contact met ons op via hallo@socialimpactfactory.com. Hier vind je een lijst met een alfabetisch overzicht van onze social partners.

3. Samenwerkingspartners    

 

4. Financiers van de Social Impact Factory

De Social Impact Factory is een stichting zonder winstoogmerk. Ons doel is om impact te maken en financieel onafhankelijk te zijn van subsidies. Daarom vragen wij voor onze dienstverlening, naast een inhoudelijk commitment, ook een financiële vergoeding. We zijn goed op weg naar financiële onafhankelijkheid. Dit proces wordt mede mogelijk gemaakt door onze financiers: